Natuurvoeding
Cenovis bouillonblokjes voor een heldere (drink)bouillon. Ideaal voor het verfijnen en kruiden van soepen, groenten en sauzen. Plantaardig, glutenvrij, fijnkorrelig en goed oplosbaar.
Poiret Appel & Perenstroop is een heerlijk en gezond broodbeleg. Zonder toegevoegde suikers en rijk aan ijzer.
Heerlijke zachte pruimen zonder pit. Lekker door bijvoorbeeld (plantaardige) yoghurt/drink, door een salade, door cake/taart en bij wildgerechten.
Psyllium/vlozaad bestaat uit de zogenaamde zaadhuiden van de zaden van planten en bestaat voor meer dan 80% uit vezels. De vezels kunnen heel veel vocht opnemen en maken de darminhoud daarmee zachter en volumineuzer.
Een gezonde aanvulling op diverse maaltijden door de rijke hoeveelheid voedingsvezels. Dankzij die vezels worden tarwezemelen ook gebruikt om de stoelgang te bevorderen en gewicht te verliezen.
Onze ongezwavelde abrikozen zijn afkomstig uit Turkije. Daar worden ze gedroogd op een natuurlijke manier. Doordat er geen zwavel aan is toegevoegd worden ze een beetje bruinig van kleur. Zwavel word namelijk toegevoegd om de kleur te behouden.
Een gezonde muesli vol granen, noten, zaden en gedroogde vruchten brengt je stofwisseling en spijsvertering mooi op gang.
Een navulverpakking van 200 gram, de basis voor een smaakvolle groentebouillon. Op basis van verschillende groenten die zorgvuldig geselecteerd zijn, waardoor de basis ideaal is voor sauzen, soepen en bijvoorbeeld risotto's of pastagerechten.
Zilvervliesrijst is volkorenrijst. Het heeft een milde, noot-achtige smaak en is taaier en voedzamer dan witte rijst, maar bederft wel sneller omdat de zemelen en de kiem die bij de productie van witte rijst verwijderd worden bederfelijke vetten bevatten.
4 Granenvlokken is een ontbijt product bestaande uit havervlokken, tarwevlokken, roggevlokken en gerstevlokken. Er is geen suiker toegevoegd en de 4 granenvlokken bevatten enkel de van nature aanwezige suikers.
Het grijze Keltisch zeezout wordt op ambachtelijke wijze en met de hand in de zoutmoerassen van Guérande (Bretagne) gewonnen. Het zout is natuurzuiver, ongeraffineerd, mineraalrijk (o.a. magnesium, calcium en ijzer).
Kokosbloesemsuiker is niet-geraffineerd. De suiker wordt gemaakt van de bloesem van de kokospalm en smaakt lekker zoet. Je kunt kokosbloesem suiker gebruiken zoals je gewone suiker zou gebruiken.
Muesli met rozijnen en noten is een ontbijtproduct bestaande uit havervlokken, tarwevlokken, roggevlokken, gerstevlokken, rozijnen, amandelen, hazelnoten, walnoten en cashewnoten. Er is geen suiker toegevoegd aan de Muesli met rozijnen en noten.
Herbamare van A.Vogel is een 100% natuurlijke smaakmaker die zich uitstekend leent voor het op smaak brengen van gerechten. Het bestaat uit zeezout en 14 verschillende verse biologische geteelde groenten, tuinkruiden en specerijen.
Heerlijke fris zoete bloemenhoning van een lokale imker uit de Zuid Spaanse regio Almeria.
Deze gemengde notenpasta van Horizon bestaat voor 50% uit geroosterde amandelen, 50% uit hazelnoten en een klein beetje zeezout.
Tijmhoning is, net als heidehoning, vrij pittig van smaak. Deze honing wordt niet alleen vanwege de smaak gewaardeerd, maar ook vanwege de verzachtende werking op de luchtwegen.
Muesli met rozijnen is een ontbijtproduct bestaande uit havervlokken, tarwevlokken, roggevlokken, gerstevlokken en rozijnen. Lekker met yoghurt, kwark, melk of met een plantaardige drank. Er is geen suiker toegevoegd aan de Muesli met rozijnen.
Deze havervlokken zijn grof van structuur. Een voedzame graan met veel eiwit en vezels.
Ons sap is een volwaardig natuurproduct op ambachtelijke wijze bereid zonder enige toevoeging.
Onze bloemen crèmehoning is een zachte Nederlandse bloemenhoning. Crème honing bestaat uit zeer lichte kristallen, waardoor het heerlijk smeuïg en goed smeerbaar is.
Groentebouillonblokjes van Natur Compagnie, zonder gist en palmolie. En dat biedt een lekkere basis voor allerlei gerechten! Van soepen tot sauzen en van pasta's tot andere gerechten die extra smaak kunnen gebruiken.
Deze havermout wordt gemaakt van haver van Finse bodem. De vlokken worden gemaakt met 100% hernieuwbare energie. Havermout heeft natuurlijk dezelfde kenmerken als havervlokken. Voor beide vlokken geldt namelijk dat haver de basis is.