Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Nederlandse Heidehoning

Imkerij De Werkbij Nederlandse Heidehoning
Productomschrijving
Wij noemen heidehoning ‘de Koning van de Honing’. Deze geurige en pittige honing heeft een volle smaak en is met recht een delicatesse te noemen. Heidehoning is erg geliefd en is soms maar enkele weken per jaar te verkrijgen. Vloeibaar goud! Het bijzondere aan heidehoning is de specifieke smaak en de gelei-achtige structuur. Goede heidehoning ...

Wij noemen heidehoning ‘de Koning van de Honing’. Deze geurige en pittige honing heeft een volle smaak en is met recht een delicatesse te noemen. Heidehoning is erg geliefd en is soms maar enkele weken per jaar te verkrijgen. Vloeibaar goud!

Het bijzondere aan heidehoning is de specifieke smaak en de gelei-achtige structuur. Goede heidehoning is zo stijf dat de pot ondersteboven gehouden kan worden zonder dat de honing er uitloopt. Zo stevig zit de honing ook in de raat, en daardoor is het winnen van heidehoning arbeidsintensiever dan andere honing. Heidehoning is zeer gezond. Het bevat de meeste anti-oxidanten en mineralen.

Heidehoning wordt vaak dun gesmeerd op een boterham. Lekker met kaas!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Imkerij De Werkbij Nederlandse Heidehoning
Imkerij De WerkbijNederlandse Heidehoning

Wij noemen heidehoning ‘de Koning van de Honing’. Deze geurige en pittige honing heeft een volle smaak en is met recht een delicatesse te noemen. Heidehoning is zeer gezond. Het bevat de meeste anti-oxidanten en mineralen.

€13,95