Natuurvoeding
Ons sap is een volwaardig natuurproduct op ambachtelijke wijze bereid zonder enige toevoeging. Zo uit onze natuur in de fles en dat proeft U.
Ons sap is een volwaardig natuurproduct op ambachtelijke wijze bereid zonder enige toevoeging. Zo uit onze natuur in de fles en dat proeft U.
Ons sap is een volwaardig natuurproduct op ambachtelijke wijze bereid zonder enige toevoeging. Zo uit onze natuur in de fles en dat proeft U.
Zwarte tahin is gemaakt van ongepeld, zwart sesamzaad dat wordt geroosterd en gemalen. Het is intenser van smaak en een blinkvanger vanwege zijn bijzondere kleur. Te gebruiken in zowel hartige als zoete gerechten.
Pure glutenvrije tahin zonder zout. Gemaakt van uitsluitend geroosterd, gepeld en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.
Deze gemengde notenpasta van Horizon bestaat voor 50% uit geroosterde amandelen, 50% uit hazelnoten en een klein beetje zeezout.
Heerlijke Acaciahoning met raat, een gouden rijkdom uit de bijenkas. Dit is een 100% natuurproduct. De bijen bouwen zelf de raten. Acaciahoning is een geurige, zachte honing.
De gojibes is een bijzonder voedzame bessensoort die van oorsprong uit China afkomstig is. Gojibessen zijn een bron van eiwit en rijk aan ijzer en hebben een friszure smaak. Heerlijk in ontbijtgranen, salades, smoothies, thee of zelfgemaakte chocolade. Je
Vivani Biologische melkchocolade 50% met kokosbloesem suiker. Deze romige chocoladereep wordt gezoet met kokosbloesemsuiker en heeft hierdoor een heerlijke karamelsmaak. Doordat de reep een cacaogehalte van 50% heeft, is de reep extra vol van smaak. Voor
Runderbouillonblokjes van Natur Compagnie, zonder suiker en gist. Een lekkere basis voor allerlei gerechten. Van soepen tot sauzen en van pasta's tot andere gerechten die extra smaak kunnen gebruiken.
Lovechock is 100% biologisch, past in een veganistisch dieet, is milieuvriendelijk, bevat flavonoïden, is melkvrij, sojavrij, glutenvrij, zonder geraffineerde suikers, gezoet met kokosbloesemnectar.
De cranberrys voor dit cranberrysap groeien in de duinen van Terschelling. Vanaf de eerste week van september worden de bessen met een speciale plukbak geplukt. Het toegevoegde appelconcentraat haalt het zuurtje uit het sap.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met maismeel, rijstmeel en uipoeder, wat voor een heerlijk hartige smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn ideaal als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel en kikkererwtenmeel, wat voor een subtiele smaak van kikkererwten zorgt. De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze glutenvrije crackers worden gemaakt van boekweitmeel en water, verder niets! Boekweit geeft een unieke smaak aan de crackers. De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Pure 100% cashewpasta gemaakt van raw cashewnoten, zonder zout. Heeft veel voedingsstoffen behouden en is rijk aan plantaardige oliën. En je leest het goed, zonder extra toevoegingen, alleen maar cashews!