Natuurvoeding
Speltvlokken worden gemaakt uit de volledige speltkorrel en worden koud geplet. Speltvlokken zijn rijk aan eiwitten, ze bevatten van nature meer eiwitten dan tarwe.
Linzen zijn zaden en vallen onder peulvruchten. Rode split linzen zijn rijk aan vezels. Rode linzen zijn sneller gaar dan andere soorten. Dit komt omdat het eigenlijk geschilde, bruine- of paarse linzen zijn. Net zoals spliterwten hoeven ze daarom ook
Met hun volle, nootachtige smaak geven pijnboompitten je gerecht net dat beetje extra pit. Ze zijn een bron van vezels, bevatten plantaardige eiwitten en goede, onverzadigde vetten.
Muesli met rozijnen is een ontbijtproduct bestaande uit havervlokken, tarwevlokken, roggevlokken, gerstevlokken en rozijnen. Lekker met yoghurt, kwark, melk of met een plantaardige drank. Er is geen suiker toegevoegd aan de Muesli met rozijnen.
Hennepzaad heeft een lekkere noot-achtig smaak, zeer geschikt om in smoothie of muesli verwerkt te worden. Het is een veelzijdig ingrediënt en kan dan ook op verschillende manieren gebruikt worden.
Boekweitgrutten zijn gepelde, gebroken boekweitzaden. Natuurlijke boekweit is gezond en voedzaam en vormt een bron van vezels. Gebruik boekweitgrutten voor het klassieke dessert gruttenbrij.
Deze rozijnen worden van de Dark Flame druif gemaakt. Dit is een grotere rozijnensoort. Ze zijn heerlijk zoet, ongezwaveld en een bron van vezels. Kortom een heerlijk. Ze zijn ook prima te gebruiken om mee te koken en te bakken.
Balsemienhoning heeft een heerlijke geur en zachte smaak. Het is een lichte honing die lang vloeibaar blijft.
Tijmhoning is, net als heidehoning, vrij pittig van smaak. Deze honing wordt niet alleen vanwege de smaak gewaardeerd, maar ook vanwege de verzachtende werking op de luchtwegen.
Tarwekiemen zijn de kern van de tarwekorrel ; een opslagplaats van veel vitaminen, mineralen, eiwitten, omega 3/6, lecithine en veel vezels voor een vlotte stoelgang.
Lindehoning is een goed vloeibare honing die niet snel kristalliseert en kan dan ook goed gebruikt worden in de thee. De honing is bij velen geliefd om de rustgevende werking.
Deze heerlijke notenpasta van Terrasana bestaat uit een mix van geroosterde cashewnoten, amandelen en hazelnoten. De notenpasta heeft een zachte en lichtzoete smaak.
Traditionele fusilli gemaakt met 100% spelt, waardoor de pasta een bronskleurig uiterlijk krijgt. La BIO IDEA speltpasta wordt geproduceerd in Italië door Andalini. Dit is een familiebedrijf dat is gesticht in 1956 door Arrigo Andalini. Sinds het begin he
Deze heerlijk pure chocolade van Vivani bestaat uit 92% cacao en een beetje kokosbloesemsuiker, verder niets! Voor deze chocolade wordt cacao uit Panama gebruikt, die een bijzonder milde smaak heeft. Dat zorgt voor een pure chocolade, die toch romig van s
Bijenhof Honingkoek gesneden een heerlijk malse honingkoek geproduceerd volgens een oud en beproefd recept.
Havermeel is gemaakt van 100% glutenvrije haver. Haver is een heel voedzaam graan, het bevat langzame koolhydraten, die zorgen voor een lang verzadigd gevoel.