Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Rode Gist Rijst

Monacoline K is een belangrijke werkzame stof in Rode gist rijst. Het verband tussen het gebruik van 10 mg Monacoline K per dag en het behoud van een normale cholesterolspiegel is wetenschappelijk bewezen. 

Rode gist rijst (ook wel red yeast rice) is een belangrijk onderdeel van de Aziatische keuken. Het wordt er al eeuwenlang in grote hoeveelheden geconsumeerd. Rode gist rijst ontstaat door fermentatie van rijst met de gist Monascus purpureus waardoor de rijst een donkerrode kleur krijgt. Tijdens het fermentatieproces ontstaan de kenmerkende inhoudsstoffen. De belangrijkste daarvan is monacoline K. 

Filter
6 producten
Vitabron Rode Gist Rijst
VitabronRode Gist Rijst

Rode gist rijst is een gefermenteerde rijstsoort die al eeuwenlang wordt gebruikt in de Aziatische keuken. De kenmerkende rode kleur wordt verkregen tijdens het fermentatieproces, waarbij de gist Monascus purpureus wordt gecultiveerd op rijst.

€9,95
Arkosterol Akosterol plus
ArkosterolAkosterol plus

€19,95€17,96
AOV 1104 Rode gist rijst extra
AOV1104 Rode gist rijst extra

€35,50€31,95
Arkocaps Rode gist rijst
ArkocapsRode gist rijst

€12,75€11,48
Vitals Rode gist rijst biologisch
VitalsRode gist rijst biologisch

Rode gist rijst (ook wel red yeast rice) is een belangrijk onderdeel van de Aziatische keuken. Het wordt er al eeuwenlang in grote hoeveelheden geconsumeerd. Rode gist rijst ontstaat door fermentatie van rijst met de gist Monascus purpureus waardoor de ri

€19,95€17,95
Pharma Nord StatiQinon
Pharma NordStatiQinon

€34,95€31,46

Overige categorieën in Vitamines & Supplementen

Rode Gist Rijst

Rode gist rijst (ook wel red yeast rice) is een belangrijk onderdeel van de Aziatische keuken. Het wordt er al eeuwenlang in grote hoeveelheden geconsumeerd. Rode gist rijst ontstaat door fermentatie van rijst met de gist Monascus purpureus waardoor de rijst een donkerrode kleur krijgt. Tijdens het fermentatieproces ontstaan de kenmerkende inhoudsstoffen. De belangrijkste daarvan is monacoline K.