Natuurvoeding
Acaciahoning is een geurige, zachte honing. Deze honing is perfect voor mensen die maar af en toe honing eten, of alleen maar van vloeibare honing houden.
De gojibes is een bijzonder voedzame bessensoort die van oorsprong uit China afkomstig is. Gojibessen zijn een bron van eiwit en rijk aan ijzer en hebben een friszure smaak. Heerlijk in ontbijtgranen, salades, smoothies, thee of zelfgemaakte chocolade. Je
Deze pure chocolade van Vivani bestaat voor 75% uit cacao en wordt gezoet met kokosbloesemsuiker. Voor deze chocolade wordt cacao uit Panama gebruikt, die een bijzonder milde smaak heeft. Dat zorgt voor een pure chocolade, die toch romig van smaak is. Puu
Een neutraal deeg van spelt met granenstroop met een heerlijke vulling van abrikozen en rozijnen. Koekjes van Billy's farm zijn biologisch, veganistisch en gemaakt met graan- en fruitsiropen in plaats van geraffineerde suiker.
Superfruit mix is een heerlijk mengsel om zo te eten, of om door de muesli, smoothie of havermout te doen.
Eet je graag iets hartigs op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde hazelnootpasta met rozijnen smeert en smaakt heerlijk. Je kunt ermee dippen, smeren of als basis gebruiken voor je sausje of dressing.
Pure 100% cashewpasta gemaakt van geroosterde cashewnoten, zonder zout. Heeft veel voedingsstoffen behouden en is rijk aan plantaardige oliën. En je leest het goed, zonder extra toevoegingen, alleen maar cashews!
Linzen zijn zaden en vallen onder peulvruchten. Rode split linzen zijn rijk aan vezels. Rode linzen zijn sneller gaar dan andere soorten. Dit komt omdat het eigenlijk geschilde, bruine- of paarse linzen zijn. Net zoals spliterwten hoeven ze daarom ook
Couscous wordt gemaakt van de beste kwaliteit Italiaanse durum (harde) tarwe. Veelzijdige basis voor salades & tajine.
Boekweitmeel is gezond en voedzaam. Het geeft gerechten een authentieke, specifieke en krachtige smaak. Je kunt boekweitmeel gebruiken voor pannekoeken en balkenbrij.
Boekweitgrutten zijn gepelde, gebroken boekweitzaden. Natuurlijke boekweit is gezond en voedzaam en vormt een bron van vezels. Gebruik boekweitgrutten voor het klassieke dessert gruttenbrij.