Kruiden & Theeën
Rommelkruid rood is een mengsel van een aantal kruiden. Het wordt onder andere gebruikt bij de bereiding van balkenbrij en Rotterdamse kruidbroodjes. Deze heerlijk geurende kruiden geven de originele smaak en roze kleur aan balkenbrij.
Zuurbalans/ontzuring thee kan een positieve bijdrage leveren aan het afvoeren van zuren in het lichaam. Het zure-base evenwicht in het lichaam is van essentieel belang voor een goede gezondheid en kan verstoord worden door verschillende factoren.
Een thee met 100% natuurlijke kruiden, die je lichaam kunnen ondersteunen bij het afdrijven van overtollig vocht.
Dit unieke mengsel is samengesteld door Maria Treber (Oosterijkse natuurgeneeskundige), dit is een heerlijke kruidenthee, voor het gehele gezin, met wel 27 soorten kruiden.
Koemis Koetjing wordt ook wel Java thee genoemd. Koemis koetjing komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië, ondermeer uit Java. Het struikje groeit daar uit tot een ongeveer zestig centimeter hoge plant en draagt blauwe of witte bloemetjes.
Ontzuringskruiden thee kan een positieve bijdrage leveren aan het afvoeren van zuren in het lichaam. Het zure-base evenwicht in het lichaam is van essentieel belang voor een goede gezondheid en kan verstoord worden door verschillende factoren.
Bami kruidenmengsel is een absolute must bij gebakken bami. Een kruidenmix die eenvoudig en snel de smaken van de Indonesische en Aziatische keuken geven. Zonder zout of smaakversterkers.
Komijn is uitstekend te gebruiken in Mexicaanse of Indiase gerechten. Tevens toepasbaar in gerechten voor de grill of barbecue. Komijn heeft een kenmerkende aromatische geur met noot-peperachtige smaak.
Net als zwarte en groene thee, komt witte thee van Camellia sinensis. Voor het maken van witte thee worden alleen de knoppen van de Camellia sinensis geplukt. Door zijn subtiele smaak is witte thee heel geschikt voor de beginnende theedrinker. De smaak is
Komijn is uitstekend te gebruiken in Mexicaanse of Indiase gerechten. Tevens toepasbaar in gerechten voor de grill of barbecue. Komijn heeft een kenmerkende aromatische geur met noot-peperachtige smaak.
Rommelkruid bruin is een mengsel van een aantal kruiden. Het wordt onder andere gebruikt bij de bereiding van balkenbrij en Rotterdamse kruidbroodjes, maar ook in bepaalde recepten voor koekjes. Maar is ook lekker over het vlees.
Korianderpoeder past zowel in zoete als in pittige gerechten. Korianderpoeder heeft een warme, kruidige en nootachtige smaak.
Het is het bovenste blad van de rijpe theeloot die zacht, licht en geurig is. Het blad is heel voorzichtig zonder beschadigingen geplukt, gedroogd en gefermenteerd. Het blad is heel gebleven en heeft daardoor al haar heerlijke geur behouden.