Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Keltisch zeezout grof

Productomschrijving
Dit onbehandelde Keltisch zeezout heeft geen chemische behandeling ondergaan en bevat geen additieven. Het is ongeraffineerd en ongewassen vochtig zeezout uit de Franse Guérande-streek in Bretagne, en wordt volgens oude Keltische tradities met de hand gewonnen. De licht grijze kleur is ontstaan door de absorptie van mineralen uit de klei langs de ...

Dit onbehandelde Keltisch zeezout heeft geen chemische behandeling ondergaan en bevat geen additieven. Het is ongeraffineerd en ongewassen vochtig zeezout uit de Franse Guérande-streek in Bretagne, en wordt volgens oude Keltische tradities met de hand gewonnen. De licht grijze kleur is ontstaan door de absorptie van mineralen uit de klei langs de zoutvelden. Met een laag natriumgehalte en erg gevarieerde minerale samenstelling: magnesium, kalium, calcium en sporenelementen.

Ingrediënten
100% Keltisch zeezout

Niet geschikt als navulling voor de strooimolen, het is vochtig zeezout (ca 6 à 7% vochtig zeezout).

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Keltisch zeezout grof
VitabronKeltisch zeezout grof

Het grijze Keltisch zeezout wordt op ambachtelijke wijze en met de hand in de zoutmoerassen van Guérande (Bretagne) gewonnen. Het zout is natuurzuiver, ongeraffineerd, mineraalrijk (o.a. magnesium, calcium en ijzer).

€2,50

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!