Pasta
Deze boekweitpasta bestaat voor 100% uit boekweit, verder niets! De pasta is glutenvrij en heeft een fijne veelzijdige smaak.
Deze bruine rijstpasta bestaat voor 100% uit bruine rijst, verder niets! De pasta is glutenvrij en heeft een fijne veelzijdige smaak.Een gezonde basis voor uiteenlopende gerechten dus.
Traditionele fusilli gemaakt met 100% spelt, waardoor de pasta een bronskleurig uiterlijk krijgt. La BIO IDEA speltpasta wordt geproduceerd in Italië door Andalini. Dit is een familiebedrijf dat is gesticht in 1956 door Arrigo Andalini. Sinds het begin he
Deze volkoren macaroni wordt gemaakt van de beste Siciliaanse durumtarwe door de familie Barbagallo, waar inmiddels de vierde generatie aan het roer staat.
Deze heerlijke, glutenvrije noodles zijn gemaakt van biologische bruine rijst en water. Verder niets.
Deze peulvruchten pasta wordt gemaakt van alleen rode linzen. Verder niets! Het is dus glutenvrij, heeft een fijne romige smaak en is rijk aan vezels en eiwitten.
Dit is een hele bijzondere spaghetti! Namelijk voor 100% gemaakt van rode linzen. En dat maakt hem niet alleen bijzonder lekker, maar ook volledig glutenvrij!
Soba is het Japanse woord voor boekweit. Dit is dan ook het ingrediënt dat deze noedels zo bijzonder maakt: ze bestaan er voor 100% uit! Soba-noedels zijn een populair en veelzijdig product.
Deze volkoren spaghetti wordt gemaakt van de beste Siciliaanse durumtarwe door de familie Barbagallo, waar inmiddels de vierde generatie aan het roer staat. Perfect voor klassieke Italiaanse gerechten zoals Pasta Aglio e Olio.
Deze bijzondere spaghetti wordt gemaakt biologische spelt, waardoor het een nootachtige smaak en rijke textuur heeft.