Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Broodbeleg hartig

Filter
18 producten
TerraSana 3 mix notenpasta zonder pinda bio
TerraSana3 mix notenpasta zonder pinda bio

Deze heerlijke notenpasta van Terrasana bestaat uit een mix van geroosterde cashewnoten, amandelen en hazelnoten. De notenpasta heeft een zachte en lichtzoete smaak.

€7,19€6,85
Jori 4 Noten pasta met zout bio
Jori4 Noten pasta met zout bio

Deze notenpasta is gemaakt van maar liefst 4 notensoorten: pinda's, cashewnoten, hazelnoten en amandelen. De geroosterde noten en het vleugje zeezout geeft een heerlijke smaak. Lekker op de boterham, in je ontbijtje of in baksels.

€6,69
Horizon Amandelpasta met zeezout eko bio
HorizonAmandelpasta met zeezout eko bio

Deze amandelpasta van Horizon bestaat uit geroosterde amandelen en een klein beetje zeezout, verder niets! De amandelpasta is heerlijk als broodbeleg, maar ook om te verwerken in baksels, smoothies of havermoutpap. Puur genieten!

€10,19
Horizon Cashewpasta eko bio
HorizonCashewpasta eko bio

Pure 100% cashewpasta gemaakt van geroosterde cashewnoten, zonder zout. Heeft veel voedingsstoffen behouden en is rijk aan plantaardige oliën. En je leest het goed, zonder extra toevoegingen, alleen maar cashews!

€9,19
Horizon Hazelnoot rozijnenpasta eko bio
HorizonHazelnoot rozijnenpasta eko bio

Eet je graag iets hartigs op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde hazelnootpasta met rozijnen smeert en smaakt heerlijk. Je kunt ermee dippen, smeren of als basis gebruiken voor je sausje of dressing.

€8,29
Horizon Hazelnootpasta eko bio
HorizonHazelnootpasta eko bio

Eet je graag iets hartigs op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde hazelnootpasta smeert en smaakt heerlijk. Je kunt ermee dippen, smeren of als basis gebruiken voor je sausje of dressing.

€8,39
Horizon Pinda-rozijnenpasta eko bio
HorizonPinda-rozijnenpasta eko bio

Eet je graag iets hartigs op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde pasta van geroosterde pinda's met rozijnen smeert en smaakt heerlijk. Je kunt ermee dippen, smeren of als basis gebruiken voor je sausje of dressing.

€4,79
Horizon Pindakaas crunchy met zeezout eko bio
HorizonPindakaas crunchy met zeezout eko bio

De ene noot is de andere niet. En dus is de ene notenpasta de andere niet. Wist je dat pindakaas alleen maar uit geroosterde pinda's hoeft te bestaan? In deze pindakaas zitten nog lekker krokante stukjes.

€4,49
Horizon Pindakaas met zeezout eko bio
HorizonPindakaas met zeezout eko bio

De ene noot is de andere niet. En dus is de ene notenpasta de andere niet. Wist je dat pindakaas alleen maar uit geroosterde pinda's en eventueel een beetje zeezout hoeft te bestaan?

€4,39
Jori Pindakaas met zout eko bio
JoriPindakaas met zout eko bio

Jori pindakaas is een klassieker. Heerlijke pure pindakaas gemaakt van geroosterde pinda's en zeezout.

€4,19
Horizon Pindakaas zonder zout eko bio
HorizonPindakaas zonder zout eko bio

De ene noot is de andere niet. En dus is de ene notenpasta de andere niet. Wist je dat pindakaas alleen maar uit geroosterde pinda's hoeft te bestaan?

€4,49
Horizon Pompoenpittenpasta bio
HorizonPompoenpittenpasta bio

Eet je graag iets gezonds op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde pompoenpitpasta smeert en smaakt heerlijk. Je kunt ermee dippen, smeren of als basis gebruiken voor je sausje of dressing.

€7,29
Horizon Tahin met zeezout eko bio
HorizonTahin met zeezout eko bio

Pure glutenvrije tahin met zeezout. Gemaakt van uitsluitend vers geroosterd en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.

€4,99
Horizon Tahin zonder zout eko bio
HorizonTahin zonder zout eko bio

Pure glutenvrije tahin zonder zout. Gemaakt van uitsluitend vers geroosterd en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.

€4,99
Horizon Witte amandelpasta eko bio
HorizonWitte amandelpasta eko bio

Deze witte amandelpasta van Horizon bestaat voor 100% uit amandelen, verder niets! Het bruine vliesje is voor de verwerking van de amandelen gehaald, vandaar de witte kleur. De amandelpasta is heerlijk als broodbeleg.

€11,49€10,35
Horizon Witte cashewpasta eko bio
HorizonWitte cashewpasta eko bio

Pure 100% cashewpasta gemaakt van raw cashewnoten, zonder zout. Heeft veel voedingsstoffen behouden en is rijk aan plantaardige oliën. En je leest het goed, zonder extra toevoegingen, alleen maar cashews!

€9,49€8,55
Horizon Witte tahin eko bio
HorizonWitte tahin eko bio

Pure glutenvrije tahin zonder zout. Gemaakt van uitsluitend geroosterd, gepeld en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.

€5,89
Horizon Zonnebloempasta met zout eko bio
HorizonZonnebloempasta met zout eko bio

Enkel geroosterde zonnebloempitten en zeezout zitten er in deze pure pasta. Nootachtig van smaak en toch anders dan notenpasta. Lekker als hartig broodbeleg en ook goed te gebruiken in sauzen en dressings.

€4,69€4,25

Overige categorieën in Natuurvoeding