Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Superfood & RAW Food

Filter
13 producten
Vitabron Cacaonibs
VitabronCacaonibs

Cacao nibs zijn gebroken cacao bonen ongebrand. Je kunt de rauwe cacao nibs zo eten of eventueel combineren met gedroogd fruit. Lekker als snack, topping op een toetje of in een trail mix.

€5,30
Bekijken
Vitabron Cacaopoeder
VitabronCacaopoeder

Cacao poeder bevat van nature mineralen (magnesium, ijzer, chroom, mangaan, zink en koper) vitamine C, omega-6 vetzuren en vezels. Gemakkelijk in smoothies, desserts of gebak te verwerken.

€4,95
Vitabron Cranberry's met appeldiksap
VitabronCranberry's met appeldiksap

Je kan cranberry door yoghurt eten, bij noten, in muesli, je kan er een veenbessensaus van maken of ze lekker zo opeten.

€5,25
Your Organic Nature Goji bessen
Your Organic NatureGoji bessen

De gojibes is een bijzonder voedzame bessensoort die van oorsprong uit China afkomstig is. Gojibessen zijn een bron van eiwit en rijk aan ijzer en hebben een friszure smaak. Heerlijk in ontbijtgranen, salades, smoothies, thee of zelfgemaakte chocolade. Je

€7,69
Vitabron Moerbei bessen
VitabronMoerbei bessen

Deze moerbeibessen zijn kleine gedroogde besjes met een soort rozijnen smaak, alleen zijn ze wat zoeter en hebben een honing smaak. De besjes zien er knapperig uit maar zijn heerlijk zacht.

€3,95
Jacob Hooy Pure food Vitamine C
Jacob HooyPure food Vitamine C

Vitamine C heeft een veelzijdige werking in het lichaam en staat met name bekend vanwege zijn positieve invloed op het immuunsysteem en zijn celbeschermende eigenschappen. Maar vitamine C is ook van belang voor de opname van ijzer.

€7,95
Jacob Hooy Pure Powder Vlozaadvezels
Jacob HooyPure Powder Vlozaadvezels

Vlozaadvezel of psylliumzaadvezel, is inheems in India en van daaruit over de gehele wereld bekend geworden. Het bevat een zeer hoog gehalte aan voedingsvezels en slijmstoffen (25 %) die bijdragen aan een regelmatige darmfunctie. 

€9,99€9,00
Vitabron Superfruit mix
VitabronSuperfruit mix

Superfruit mix is een heerlijk mengsel om zo te eten, of om door de muesli, smoothie of havermout te doen.

€8,50

Overige categorieën in Natuurvoeding