Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Bekijk alle fytotherapie

Filter
35 producten
Vitabron Berberine Extract 350mg
VitabronBerberine Extract 350mg

Berberine Extract ondersteunt het behoud van een normaal cholesterol- en triglyceridengehalte; is goed voor hart en bloedvaten; helpt bij de bloedsuikerregulatie; is goed voor de lever

€22,50
Vitabron Temoe Lawak
VitabronTemoe Lawak

Temoe Lawak, Javaanse geelwortel is een kruid dat uit Azië komt. Temoe Lawak bevat verschillende vormen van curcumine, in verhouding zelfs meer dan in kurkuma, die bekend staat om zijn curcumine. Deze stof is een antioxidant.

€10,95
Vitabron Menopauze formule
VitabronMenopauze formule

Menopauze formule is een kruidenpreparaat op basis van salie, rode klaver, zilverkaars en hop

€19,95
Vitabron Rode Gist Rijst
VitabronRode Gist Rijst

Rode gist rijst is een gefermenteerde rijstsoort die al eeuwenlang wordt gebruikt in de Aziatische keuken. De kenmerkende rode kleur wordt verkregen tijdens het fermentatieproces, waarbij de gist Monascus purpureus wordt gecultiveerd op rijst.

€9,95
Vitabron Valeriaan+Hop
VitabronValeriaan+Hop

Valeriaan & Hop is een voedingssupplement op basis van kruiden. Het kan ingezet worden als natuurlijke rustgever*. *Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

€7,50
Vitabron Propolis 500mg
VitabronPropolis 500mg

Propolis wordt door bijen verzameld van bladknoppen en de schors van met name populieren, kastanjebomen en naaldbomen. De bijen gebruiken het samen met bijenwas voor het vormen van de bijenkorf. Propolis wordt daarom ook wel aangeduid als bijenkorfcement.

€23,95
Vitabron Stoelgang formule
VitabronStoelgang formule

Deze formule voor de stoelgang is samengesteld met alleen kruiden, en bevat geen senna.

€9,95
Ladrome ProPolis mond- en keelspray
LadromeProPolis mond- en keelspray

De mond- en keelspray van ladrôme is een bijzondere combinatie van honing, propolis en 5 plantenextracten, waaronder echinacea, salie en tijm, die de keel helpen verzachten en tot rust brengen.

€8,99€8,10
Vitabron Ashwagandha 300 mg
VitabronAshwagandha 300 mg

Ashwagandha is een inheemse struik in de drogere gebieden van het Indiase continent, en speelt een belangrijke rol in de traditionele Indiase Ayurvedische geneeskunst. Ashwagandha helpt bij geestelijke druk* en draagt bij tot normale mentale prestaties*.

€14,95
Vitabron Mariadistel
VitabronMariadistel

Mariadistel heeft een positieve invloed op de lever en ondersteunt de leverwerking en -reiniging. Mariadistel bevat 200 mg silymarin, silymarin is de actieve stof uit de vrucht van de mariadistel.

€19,95
Vitabron Curcuma Longa & zwarte peper
VitabronCurcuma Longa & zwarte peper

Curcuma longa is de plant, afkomstig uit India, waaruit het specerij curcuma wordt gewonnen. De actieve stof in Curcuma is de curcuminoïden. Zwarte peper wordt er aan toegevoegd voor een betere opname.

€27,95
Ladrome Propolis extract bio
LadromePropolis extract bio

Propolis is een bijzonder bijenproduct. Bijen maken het aan door harsachtige substanties, die ze halen uit de knoppen van de populier, te mengen met speeksel, bijenwas en pollen.

€12,00€10,80
A Vogel Focus en concentratie
A VogelFocus en concentratie

Bij mentale inspanning zijn er wel eens van die momenten dat je concentratievermogen en je geheugen wel wat ondersteuning kunnen gebruiken.

€14,99€13,50
Vitabron 5 HTP griffonia extract
Vitabron5 HTP griffonia extract

5-HTP wordt gewonnen uit de zaden van de Griffonia simplicifolia. 5-HTP is de actieve vorm van het aminozuur L-Tryptofaan. Dit aminozuur gaat in het lichaam vooraf bij de aanmaak van serotonine, het hormoon dat o.a. helpt om je prettig te voelen.

€19,95
Vitabron Quercetine 500 mg
VitabronQuercetine 500 mg

Quercetine is een plantenflavonol uit de flavonoïde groep van polyfenolen en komt voor in fruit, groenten en granen; rode uien en boerenkool zijn veel voorkomende voedingsmiddelen met een aanzienlijke hoeveelheid quercetine.

€27,50
Vitabron Knoflook
VitabronKnoflook

Knoflookcapsules 100% reukloos. Knoflook wordt al eeuwenlang gebruikt. Het zijn met name de specifieke geur en krachtige smaak waarmee knoflook een duidelijke stempel drukt op gerechten. Knoflook heeft een breed werkingsgebied.

€12,95
Vitabron Salix alba
VitabronSalix alba

De bast van Salix alba (schietwilg) is rijk aan salicine, een stof die in het lichaam wordt omgezet in salicylzuur.

€19,95
Vitabron Knoflook Mistel Meidoorn
VitabronKnoflook Mistel Meidoorn

Knoflookcapsules 100% reukloos. Knoflook wordt al eeuwenlang gebruikt. Het zijn met name de specifieke geur en krachtige smaak waarmee knoflook een duidelijke stempel drukt op gerechten. Knoflook heeft een breed werkingsgebied.

€12,95
Vitabron Echinacea druppels
VitabronEchinacea druppels

Makkelijk in te nemen druppels met Echinacea purpurea. Dit product bevat de extracten van Echinacea purpurea-planten (kruid en wortels).

€8,95
Vitabron Cranberry Forte
VitabronCranberry Forte

Cranberry Forte bevat een hooggedoseerd extract van cranberry en Vitamine C.

€10,25

Overige categorieën in Vitamines & Supplementen