Kruiden & Specerijen
Wij vinden dat kruiden en specerijen puur moeten zijn zonder toevoeging van andere smaakversterkers. Wat overblijft zijn pure geuren, kleuren en smaken.
Rommelkruid rood is een mengsel van een aantal kruiden. Het wordt onder andere gebruikt bij de bereiding van balkenbrij en Rotterdamse kruidbroodjes. Deze heerlijk geurende kruiden geven de originele smaak en roze kleur aan balkenbrij.
Vleeskruiden zonder zout of smaakversterkers, een fijne kruidenmix voor het op smaak brengen van vlees.
Bami kruidenmengsel is een absolute must bij gebakken bami. Een kruidenmix die eenvoudig en snel de smaken van de Indonesische en Aziatische keuken geven. Zonder zout of smaakversterkers.
Gehaktkruiden zonder zout en smaakversterkers, deze kruidenmix is voor het maken van het lekkerste gehakt.
Goulash kruiden bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, en er is geen zout aan toegevoegd.
Shoarmakruiden is een heerlijke kruidenmix voor shoarma. Het geeft een lekkere authentieke smaak aan shoarma, kebab en pita.
Nasikruiden zonder zout en smaakversterkers, geeft ieder rijstgerecht smaak.
Macaroni/Spaghetti kruiden zonder zout of smaakversterkers. Alleen met 100% natuurlijke ingrediënten. Geeft ieder pastagerecht smaak.
Heerlijke kipkruiden zonder zout en smaakversterkers, geven een lekkere kruidige smaak aan uw kipgerecht
Cajunkruiden zonder zout en smaakversterkers geven jouw gerechten extra smaak met de pittige en kruidige smakencombinatie. Het wordt vooral gebruikt bij vleesgerechten maar past ook prima bij groentes en in sauzen.
Mexicaanse Mix is een heerlijke basis om gehakt te kruiden voor bij de taco's of om een (kidney) bonenschotel te maken.
Cayennepeper is één van de bekendste Spaanse chilipeper. Cayennepeper pili pili is heerlijk om uw gerechten wat extra pit te geven.
Overige categorieën in Kruiden & Theeën
Kruiden & Specerijen
Wij vinden dat kruiden en specerijen puur moeten zijn zonder toevoeging van andere smaakversterkers. Wat overblijft zijn pure geuren, kleuren en smaken.