Kruiden & Specerijen
Wij vinden dat kruiden en specerijen puur moeten zijn zonder toevoeging van andere smaakversterkers. Wat overblijft zijn pure geuren, kleuren en smaken.
Rommelkruid rood is een mengsel van een aantal kruiden. Het wordt onder andere gebruikt bij de bereiding van balkenbrij en Rotterdamse kruidbroodjes. Deze heerlijk geurende kruiden geven de originele smaak en roze kleur aan balkenbrij.
Mexicaanse Mix is een heerlijke basis om gehakt te kruiden voor bij de taco's of om een (kidney) bonenschotel te maken.
Cayennepeper is één van de bekendste Spaanse chilipeper. Cayennepeper pili pili is heerlijk om uw gerechten wat extra pit te geven.
Komijn is uitstekend te gebruiken in Mexicaanse of Indiase gerechten. Tevens toepasbaar in gerechten voor de grill of barbecue. Komijn heeft een kenmerkende aromatische geur met noot-peperachtige smaak.
Cajunkruiden zonder zout en smaakversterkers geven jouw gerechten extra smaak met de pittige en kruidige smakencombinatie. Het wordt vooral gebruikt bij vleesgerechten maar past ook prima bij groentes en in sauzen.
Dit is een heerlijke mix van Italiaanse specerijen en kruiden om je gerecht een Italiaans tintje te geven. Deze kruiden zijn heerlijk om toe te voegen aan je Italiaanse schotels en gerechten zoals, pasta, pizza, lasagne, tomatensaus en gehakt schotels.
Met speculaaskruiden kunt u de lekkerste speculaas maken. Maar deze kruiden zijn ook te gebruiken voor in verschillende baksels.
Piment of Jamaïcaanse peper is een ongelooflijke smaakbom. In het Engels noemen ze piment Allspice of alles-kruid. Piment heeft een aangenaam warm en kruidig aroma.
Bami kruidenmengsel is een absolute must bij gebakken bami. Een kruidenmix die eenvoudig en snel de smaken van de Indonesische en Aziatische keuken geven. Zonder zout of smaakversterkers.
Goulash kruiden bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, en er is geen zout aan toegevoegd.
Shoarmakruiden is een heerlijke kruidenmix voor shoarma. Het geeft een lekkere authentieke smaak aan shoarma, kebab en pita.
Rommelkruid bruin is een mengsel van een aantal kruiden. Het wordt onder andere gebruikt bij de bereiding van balkenbrij en Rotterdamse kruidbroodjes, maar ook in bepaalde recepten voor koekjes. Maar is ook lekker over het vlees.
Nasikruiden zonder zout en smaakversterkers, geeft ieder rijstgerecht smaak.
Heerlijke kipkruiden zonder zout en smaakversterkers, geven een lekkere kruidige smaak aan uw kipgerecht
Gehaktkruiden zonder zout en smaakversterkers, deze kruidenmix is voor het maken van het lekkerste gehakt.
Deze chili stukjes/vlokken (pul biber) zijn fijngesneden chilipepers met het zaad nog aanwezig. Het zijn hete chili vlokken die je eenvoudig kan gebruiken in je gerechten. Ze geven een natuurlijke pit aan je gerecht én zorgen voor een mooie afwerking.
Overige categorieën in Kruiden & Theeën
Kruiden & Specerijen
Wij vinden dat kruiden en specerijen puur moeten zijn zonder toevoeging van andere smaakversterkers. Wat overblijft zijn pure geuren, kleuren en smaken.