Natuurvoeding
Gebroken lijnzaad is 100% puur en bevat geen toegevoegde stoffen. Lijnzaad is een plantaardige bron van omega-3 vetzuren.
Heerlijke Acaciahoning met raat, een gouden rijkdom uit de bijenkas. Dit is een 100% natuurproduct. De bijen bouwen zelf de raten. Acaciahoning is een geurige, zachte honing.
Boekweitgrutten zijn gepelde, gebroken boekweitzaden. Natuurlijke boekweit is gezond en voedzaam en vormt een bron van vezels. Gebruik boekweitgrutten voor het klassieke dessert gruttenbrij.
Stuifmeel is het fijne poeder dat het mannelijke deel van een bloem maakt en uitscheidt. Bijen verzamelen dit stuifmeel en voegen er honing of nectar aan toe waardoor er korrels ontstaan.
Pompoenpitten zijn erg lekker bij salades en een lekkere toevoeging aan een brood. Je kan ze roosteren in de pan en gebruiken als garnering voor diverse gerechten zoals een rauwkostschotel.
Hennepzaad heeft een lekkere noot-achtig smaak, zeer geschikt om in smoothie of muesli verwerkt te worden. Het is een veelzijdig ingrediënt en kan dan ook op verschillende manieren gebruikt worden.
Amandelmeel is lichtverteerbaar, koolhydraatarm en past prima binnen een koolhydraatarme levenstijl/dieet. Amandelen zijn ook een goede bron van goede vetten en hoogwaardige proteinen.
Tijmhoning is, net als heidehoning, vrij pittig van smaak. Deze honing wordt niet alleen vanwege de smaak gewaardeerd, maar ook vanwege de verzachtende werking op de luchtwegen.
Wij noemen heidehoning ‘de Koning van de Honing’. Deze geurige en pittige honing heeft een volle smaak en is met recht een delicatesse te noemen. Heidehoning is zeer gezond. Het bevat de meeste anti-oxidanten en mineralen.
Deze havermout wordt gemaakt van haver van Finse bodem. De vlokken worden gemaakt met 100% hernieuwbare energie. Havermout heeft natuurlijk dezelfde kenmerken als havervlokken. Voor beide vlokken geldt namelijk dat haver de basis is.
Pure glutenvrije tahin zonder zout. Gemaakt van uitsluitend vers geroosterd en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.