Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Melen

Filter
8 producten
Vitabron Amandelmeel
VitabronAmandelmeel

Amandelmeel is lichtverteerbaar, koolhydraatarm en past prima binnen een koolhydraatarme levenstijl/dieet. Amandelen zijn ook een goede bron van goede vetten en hoogwaardige proteinen.

€4,75
Vitabron Boekweitmeel
VitabronBoekweitmeel

Boekweitmeel is gezond en voedzaam. Het geeft gerechten een authentieke, specifieke en krachtige smaak. Je kunt boekweitmeel gebruiken voor pannekoeken en balkenbrij.

€3,35
Vitabron Havermeel glutenvrij
VitabronHavermeel glutenvrij

Havermeel is gemaakt van 100% glutenvrije haver. Haver is een heel voedzaam graan, het bevat langzame koolhydraten, die zorgen voor een lang verzadigd gevoel.

€3,30
Vitabron Kokosmeel
VitabronKokosmeel

Kokosmeel is een zacht meel van gedroogd kokosvlees. Het is glutenvrij en kan tarwe en ander meel van granen zo makkelijk (gedeeltelijk) vervangen. Het meel zorgt voor een mooie structuur en een lichtzoete smaak.

€3,25
Vitabron Speltbloem
VitabronSpeltbloem

Speltbloem is een veelzijdig en smaakvol basis ingrediënt voor brood, koekjes en taarten. Spelt behoort tot de oudste graansoorten ter wereld. Na de opkomst van tarwe in de achtiende eeuw, is spelt lange tijd in onbruik geweest.

€3,25
Vitabron Speltmeel
VitabronSpeltmeel

Speltmeel is een veelzijdig en smaakvol basis ingrediënt voor brood, koekjes en taarten. Spelt behoort tot de oudste graansoorten ter wereld. Na de opkomst van tarwe in de achtiende eeuw, is spelt lange tijd in onbruik geweest.

€3,25
Vitabron Tarwebloem
VitabronTarwebloem

Bij tarwebloem wordt de graankorrel zo fijn gemalen en uit gezeefd dat het goed te gebruiken is voor lichtere bakgerechten zoals cake en koekjes. Dit geurloze meel is ook uitermate geschikt als bindmiddel in soepen en sauzen.

€2,50
Vitabron Tarwemeel
VitabronTarwemeel

Echt meel begint bij molenstenen. Bij goed ingerichte Franse molenstenen, om precies te zijn. Want bij meel dat ambachtelijk en vakkundig op deze stenen wordt gemalen, blijven de smaak, kleur, aroma’s en structuur het beste behouden.

€2,40

Overige categorieën in Natuurvoeding

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!