Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
Filters

Merken

  • Toon meer
  • Toon minder

Nieuwe producten

Filter
62 producten
Pacha Instant
PachaInstant

Deze oplosbare cichorei is een perfecte vervanger voor koffie. Natuurlijk rijk aan vezels en mineralen. Bereid met warm water of (plantaardige) melk. Vrij van additieven en cafeïne en 100% plantaardig.

€5,65
Lovechock Warm hug
LovechockWarm hug

Lovechock's vegan en biologische chocoladerepen zijn niet zomaar repen. Het is de plek waar de magische kracht van pure cacao samenkomt met superfoods zoals mulberry, chili en maca.

€1,99€1,79
Lovechock Spirit rich dark bio
LovechockSpirit rich dark bio

Ontdek de betoverende magie van cacao met Spirit, onze rijke pure chocolade. Gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten en van nature laag in suiker.

€2,99€2,69
Lovechock Soul caramel stea salt bio
LovechockSoul caramel stea salt bio

Ontdek de betoverende magie van cacao met Soul, onze pure chocolade met natuurlijke karamel smaak uit moerbeien en zeezout. Gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten en van nature laag in suiker.

€2,99€2,69
Lovechock Passion pink berry bio
LovechockPassion pink berry bio

Maak kennis met dit zachte cacao boter product met de subtiele smaak van bessen. Gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten en van nature laag in suiker.

€2,99€2,69
Lovechock Nutty kiss
LovechockNutty kiss

De biologische Vegan Melk chocoladerepen van Lovechock zijn niet zoals andere melkchocolades. We combineren de magische krachten van pure rauwe cacao en superfoods zoals lucuma, matcha en yacon met rijstdrank tot een heerlijke milde chocolade.

€1,99€1,79
Lovechock Joy creamy hibiscus bio
LovechockJoy creamy hibiscus bio

Vier een moment van pure vreugde met deze roze hibiscus Lovechock. Helemaal biologische, heerlijk romig en licht fruitig, met een natuurlijke roze kleur van hibiscus.

€1,99€1,79
Lovechock Flow cappucino chocolate mini bio
LovechockFlow cappucino chocolate mini bio

Een heerlijk smeltende, milde rauwe biologische chocolade met koffie en vegan rijstdrank. Lovechock is 100% biologisch, vegan, thuis composteerbaar en "plastic free"-gecertificeerd en is gemaakt van de beste rauwe cacao.

€1,99€1,79
Lovechock Dream coconut bio
LovechockDream coconut bio

Ontdek de betoverende magie van cacao met Dream, onze romige chocolade met kokos en rijstdrank. Gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten en van nature laag in suiker.

€2,99€2,69
Lovechock Cosy hazelnut
LovechockCosy hazelnut

Ontdek de betoverende magie van cacao met Cosy, onze romige chocolade met geroosterde hazelnoten en rijstdrank. Gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten en van nature laag in suiker.

€2,99€2,69
Lovechock Bliss smooth delight bio
LovechockBliss smooth delight bio

Maak kennis met ons zachte witte cacao boter product. Gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten en van nature laag in suiker. Lovechock Bliss is niet alleen 100% vegan en biologisch.

€2,99€2,69
Vitabron Lactoferrine 200mg
VitabronLactoferrine 200mg

Lactoferrine is een lichaamseigen eiwit dat ijzer aan zich bindt en transporteert door het lichaam. Lactoferrine komt van nature onder andere voor in moedermelk en wordt gewonnen uit koemelk.

€39,95

Overige categorieën in Nieuwe producten