Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Granen

Filter
7 producten
Vitabron Boekweit
VitabronBoekweit

Boekweit is 100% natuurlijk en wordt geteeld zonder pesticiden. Boekweit is een voedzaam graan, van nature glutenvrij. De kleine, driehoekige zaadjes lijken een beetje op beukennootjes en hebben een voedingswaarde die vergelijkbaar is met die van graan.

€3,25
Vitabron Boekweitgrutten
VitabronBoekweitgrutten

Boekweitgrutten zijn gepelde, gebroken boekweitzaden. Natuurlijke boekweit is gezond en voedzaam en vormt een bron van vezels. Gebruik boekweitgrutten voor het klassieke dessert gruttenbrij.

€2,95
Vitabron Couscous volkoren
VitabronCouscous volkoren

Couscous wordt gemaakt van de beste kwaliteit Italiaanse durum (harde) tarwe. Veelzijdige basis voor salades & tajine.

€2,95
Vitabron Gierst
VitabronGierst

Gierst werd al in de vroegste geschiedenis verbouwd in Azië en delen van Afrika. Nog steeds is gierst belangrijke basisvoeding voor veel Afrikanen. Gierst is een volkoren graan, rijk aan vezels. Je eet gierst net als rijst.

€2,60
Vitabron Quinoa
VitabronQuinoa

Quinoa was jaren geleden al basisvoedsel van de Inca's. Het gaf hen de energie die ze nodig hadden om enorme afstanden te kunnen rennen. Quinoa is rijk aan vezels en zit vol waardevolle voedingsstoffen. Je eet de fijne, droogkokende korrel net als rijst.

€3,15
Vitabron Sesamzaad zwart ongepeld
VitabronSesamzaad zwart ongepeld

In de Japanse keuken wordt naast de reguliere witte sesamzaadjes ook veel zwart sesamzaad gebruikt. Deze zaadjes hebben een nootachtige, rokerige smaak.

€2,50
Vitabron Zilvervliesrijst
VitabronZilvervliesrijst

Zilvervliesrijst is volkorenrijst. Het heeft een milde, noot-achtige smaak en is taaier en voedzamer dan witte rijst, maar bederft wel sneller omdat de zemelen en de kiem die bij de productie van witte rijst verwijderd worden bederfelijke vetten bevatten.

€5,70

Overige categorieën in Natuurvoeding