Oliën & Vetten
De olijfolie is koudgeperst en extra vierge, met name geschikt voor koude bereiden. Dus heerlijk over bijvoorbeeld een salade caprese.
Deze ghee wordt gemaakt van 100 procent Nederlandse boter, die volgens authentieke Indiase methode wordt bereid. Door de hoge verbrandingstemperatuur van ghee is het ideaal om mee te bakken, braden, wokken en frituren.
Deze extra virgin kokosolie wordt koudgeperst uit vruchtvlees van kokosnoten. Door deze methode blijven voedingswaarden, smaak en geur nog lekker behouden. Daardoor is het ook geschikt om mee te bakken!
Dit is een biologische kokosolie waar je heerlijk mee kokkerelt, (roer)bakt en zelfs frituurt. Kokosolie wordt vloeibaar bij circa 25°C en kan erg goed tegen hoge temperaturen.
Lijnzaadolie is bijzonder rijk aan omega-3-vetzuren, in de vorm van alfa-linoleenzuur. Alfa-linoleenzuur draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.
Deze olijfolie is op een natuurlijke manier gezuiverd, waardoor hij ook erg geschikt is voor bakken en braden. Dit maakt de olijfolie ideaal voor meerdere toepassingen.
Sesamolie wordt koud geperst uit Mexicaans sesamzaad. Sesamolie heeft een heerlijke nootachtige smaak en is een bron van onverzadigde vetzuren. Lekker in Oosterse gerechten, dressings en bij tonijn. Ook geschikt om mee te stoven!