Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Noten & Zuidvruchten

Filter
17 producten
Vitabron Abrikozen ongezwaveld
VitabronAbrikozen ongezwaveld

Onze ongezwavelde abrikozen zijn afkomstig uit Turkije. Daar worden ze gedroogd op een natuurlijke manier. Doordat er geen zwavel aan is toegevoegd worden ze een beetje bruinig van kleur. Zwavel word namelijk toegevoegd om de kleur te behouden.

€6,95
Vitabron Amandelen
VitabronAmandelen

Onze bruine amandelen zijn onbewerkt. Ze zijn niet geroosterd, niet gezouten en bevatten geen toevoegingen. Dit zijn amandelen in hun puurste vorm. Wil je amandelen eten voor je gezondheid, gebruik dan de onbewerkte amandelen.

€3,30
Vitabron Amandelschaafsel
VitabronAmandelschaafsel

Amandelschaafsel is zeer geschikt om mee te bakken. Gebruik het als decoratie voor uw appeltaart, slagroomtaart, ijs of dessert. Amandelschaafsel smaakt ook erg goed in combinatie met hartige gerechten en salades.

€2,95
Vitabron Blauwe rozijnen
VitabronBlauwe rozijnen

Deze rozijnen worden van de Dark Flame druif gemaakt. Dit is een grotere rozijnensoort. Ze zijn heerlijk zoet, ongezwaveld en een bron van vezels. Kortom een heerlijk. Ze zijn ook prima te gebruiken om mee te koken en te bakken.

€3,50
Vitabron Cranberry's met appeldiksap
VitabronCranberry's met appeldiksap

Je kan cranberry door yoghurt eten, bij noten, in muesli, je kan er een veenbessensaus van maken of ze lekker zo opeten.

€5,25
Vitabron Dadels zonder pit
VitabronDadels zonder pit

Dadels zijn zeer goed te combineren is met noten. Ze kunnen worden verwerkt in cakes en desserts, maar zijn ook heerlijk in combinatie met hartige gerechten. Natuurlijk zijn dadels ook lekker als een tussendoortje.

€2,50
Your Organic Nature Goji bessen
Your Organic NatureGoji bessen

De gojibes is een bijzonder voedzame bessensoort die van oorsprong uit China afkomstig is. Gojibessen zijn een bron van eiwit en rijk aan ijzer en hebben een friszure smaak. Heerlijk in ontbijtgranen, salades, smoothies, thee of zelfgemaakte chocolade. Je

€7,69
Vitabron Hazelnoten
VitabronHazelnoten

Deze bruine hazelnoten zijn puur natuur. Ze zijn ongeroosterd en ongezouten, en zijn zeer geschikt voor vrijwel ieder dieet.

€3,50
Vitabron Krenten
VitabronKrenten

Krenten zijn zongedroogde, blauwe druiven. Krenten zijn rijk aan vezels en passen prima in een gezond en gevarieerd eetpatroon. Ze zijn kleiner en frisser van smaak dan rozijnen. Krenten zijn ook lekker door eigengebakken brood.

€3,50
Vitabron Paranoten
VitabronParanoten

Paranoten met een knapperige bite. Ze zijn rijk aan vezels, eiwitten en selenium. Een lekkere verantwoorde snack, maar ze zijn erg veelzijdig te gebruiken! Bijvoorbeeld in je ontbijtje, baksels, mueslirepen en granola.

€3,95
Vitabron Pecannoten
VitabronPecannoten

Deze ongebrande pecannoten zijn een lekkere snack. Ook lekker in een salade of door de muesli.

€5,50
Vitabron Pruimen zonder pit
VitabronPruimen zonder pit

Heerlijke zachte pruimen zonder pit. Lekker door bijvoorbeeld (plantaardige) yoghurt/drink, door een salade, door cake/taart en bij wildgerechten.

€6,60
Vitabron Rozijnen (sultana)
VitabronRozijnen (sultana)

Deze Sultana rozijnen zijn afkomstig van de pitloze sultana druiven. Doordat er geen zwavel is toegevoegd aan deze sultana rozijnen zijn ze bruin van kleur.

€4,40
Vitabron Superfruit mix
VitabronSuperfruit mix

Superfruit mix is een heerlijk mengsel om zo te eten, of om door de muesli, smoothie of havermout te doen.

€8,50
Vitabron Vijgen
VitabronVijgen

Vijgen zijn rijk aan complexe koolhydraten, een goede bron van voedingsvezels en rijk aan essentiële mineralen zoals kalium, ijzer en calcium.

€3,95
Vitabron Walnoten
VitabronWalnoten

Walnoten zijn niet alleen lekker, maar ze leveren ook essentiële voedingsstoffen. Walnoten hebben een positieve invloed op het hart wat komt door het hoge gehalte aan alfa-linoleenzuur (Omega 3 vetzuur).

€3,70
Vitabron Zure Abrikozen
VitabronZure Abrikozen

Zure abrikozen hebben een bloeddrukverlagende werking.

€6,80

Overige categorieën in Natuurvoeding