Kruidenmengsels
Mexicaanse Mix is een heerlijke basis om gehakt te kruiden voor bij de taco's of om een (kidney) bonenschotel te maken.
Cajunkruiden zonder zout en smaakversterkers geven jouw gerechten extra smaak met de pittige en kruidige smakencombinatie. Het wordt vooral gebruikt bij vleesgerechten maar past ook prima bij groentes en in sauzen.
Dit is een heerlijke mix van Italiaanse specerijen en kruiden om je gerecht een Italiaans tintje te geven. Deze kruiden zijn heerlijk om toe te voegen aan je Italiaanse schotels en gerechten zoals, pasta, pizza, lasagne, tomatensaus en gehakt schotels.
Met speculaaskruiden kunt u de lekkerste speculaas maken. Maar deze kruiden zijn ook te gebruiken voor in verschillende baksels.
Bami kruidenmengsel is een absolute must bij gebakken bami. Een kruidenmix die eenvoudig en snel de smaken van de Indonesische en Aziatische keuken geven. Zonder zout of smaakversterkers.
Shoarmakruiden is een heerlijke kruidenmix voor shoarma. Het geeft een lekkere authentieke smaak aan shoarma, kebab en pita.
Nasikruiden zonder zout en smaakversterkers, geeft ieder rijstgerecht smaak.
Heerlijke kipkruiden zonder zout en smaakversterkers, geven een lekkere kruidige smaak aan uw kipgerecht
Gehaktkruiden zonder zout en smaakversterkers, deze kruidenmix is voor het maken van het lekkerste gehakt.
Deze marokkaanse kruidenmengsel Ras El Hanout heeft een warme en intense smaak. Het is gemakkelijk te gebruiken bij tajines, couscous en (lams) vlees gerechten.
Macaroni/Spaghetti kruiden zonder zout of smaakversterkers. Alleen met 100% natuurlijke ingrediënten. Geeft ieder pastagerecht smaak.
Chilipoeder is de verzamelnaam voor een pikant meervoudig specerijenmengsel. Gebruik chilipoeder om uw Chili Con Carne nog iets lekkerder te maken.
Met deze braad & grill kruiden maakt u het vlees/barbecueën nóg lekkerder. Het is een heerlijk kruidenmengsel om al uw gerechten op smaak te brengen.
Viskruiden zonder zout is ideaal voor gegrilde, gebakken of gepocheerde vis. Het korstje met deze kruiden rond de gebakken vis geeft een authentieke smaak.