Crackers
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met maismeel, rijstmeel en uipoeder, wat voor een heerlijk hartige smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn ideaal als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze glutenvrije crackers worden gemaakt van boekweitmeel, een beetje suiker, een beetje zeezout en water. Het boekweit geeft een unieke smaak aan de crackers. De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood.
Deze glutenvrije crackers worden gemaakt van boekweitmeel en water, verder niets! Boekweit geeft een unieke smaak aan de crackers. De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel en groene linzenmeel. Dankzij deze ingrediënten zijn de crackers een bron van evenwichtige complementaire eiwitten en vezels.
Deze glutenvrije havercrackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van havermeel, rijstmeel, water en zeezout, verder niks! De crackers zijn een heerlijk glutenvrij alternatief voor brood of gewoon een knapperig tussendoortje.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel en kikkererwtenmeel, wat voor een subtiele smaak van kikkererwten zorgt. De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van rijsmeel en tijgernotenmeel. Deze tijgernoten (ook wel aardamandelen genoemd) geven een licht nootachtige smaak aan de crackers.
De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel en kokosmeel, wat voor een heerlijk tropisch tintje zorgt. De vezelrijke crackers zijn ideaal als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van rijstmeel en vijgen, wat voor een heerlijk zoete smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn ideaal als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze glutenvrije meergranencrackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel, boekweitmeel en gierstmeel, wat voor een heerlijke smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van kastanjemeel, rijstmeel een beetje zeezout en water, verder niets! Het kastanjemeel geeft een zoete, nootachtige smaak aan de crackers.
Krokante bio crackers met zwarte rijst. Rijk aan magnesium en een bron van vezels.