Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
Filters

Merken

Vitaminen

Mineralen

Planten & Kruiden

Vetzuren

Overige supplementen

Hart- & Bloedvaten

Wil je jouw hart en bloedvaten extra ondersteunen? Bekijk ons aanbod aan supplementen voor hart en bloedvaten.

Wat extra ondersteuning voor hart en bloedvaten?


Dit advies is puur ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van medisch advies of medicijnen. Neem contact op met je huisarts of specialist voor je de adviezen op deze website toepast.

Filter
20 producten
Vitabron Berberine Extract 350mg
VitabronBerberine Extract 350mg

Berberine Extract ondersteunt het behoud van een normaal cholesterol- en triglyceridengehalte; is goed voor hart en bloedvaten; helpt bij de bloedsuikerregulatie; is goed voor de lever

€22,50
Vitabron Magnesium Triple complex
VitabronMagnesium Triple complex

Magnesium Triple complex bevat magnesium in de goed opneembare vormen van citraat, bisglycinaat en malaat. Magnesium kan helpen bij vermoeidheid, is belangrijk voor een normale spierwerking en speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren.

€17,50
Vitabron Rode Gist Rijst & Q10
VitabronRode Gist Rijst & Q10

Rode gist rijst is een gefermenteerde rijstsoort die al eeuwenlang wordt gebruikt in de Aziatische keuken. De kenmerkende rode kleur wordt verkregen tijdens het fermentatieproces, waarbij de gist Monascus purpureus wordt gecultiveerd op rijst.

€12,95
Vitabron Vitamine D3 & K2
VitabronVitamine D3 & K2

Vitamine D ondersteunt de afweer van het lichaam, helpt te zorgen dat calcium normaal wordt opgenomen uit de voeding, vitamine K helpt te zorgen dat calcium wordt opgenomen in de botten en draagt bij tot een normale bloedstolling.

€17,95
Vitabron Visolie 1000mg
VitabronVisolie 1000mg

Visolie 1000mg is een vetzuurpreparaat dat de belangrijke omega 3-vetzuren (EPA) en (DHA) bevat, met een mooie balans tussen EPA en DHA. Het is zeer geschikt voor mensen die onvoldoende omega 3 binnen krijgen of gezondheidseffecten willen bewerkstelligen

€12,50
Vitabron Vitamine B12 & Foliumzuur
VitabronVitamine B12 & Foliumzuur

Vitamine B12 1000 mcg en Foliumzuur 600mcg bestaat uit zuigtabletjes met de biologisch actieve vorm methylcobalamine. Dit is een van de vormen van vitamine B12 zoals het in de voeding voorkomt en door het lichaam gebruikt wordt.

€11,95
Vitabron Krillolie
VitabronKrillolie

Het bijzondere aan krillolie is het feit dat ze fosfolipiden bevatten. Fosfolipiden zijn vetzuren die sneller en vollediger worden opgenomen door het lichaam dan gewone visolie.

€24,95
Vitabron Lecithine 1200mg
VitabronLecithine 1200mg

Lecithine is een vetachtige stof die uit soja wordt gewonnen en is een opneembare vorm van fosfor. De lecithine in dit vitaminepreparaat bevat 85% fosfolipiden.

€9,95
Vitabron Ginkgo Biloba
VitabronGinkgo Biloba

Ginkgo Biloba ondersteunt de bloedcirculatie en ondersteunt de cognitieve functies, zoals het geheugen, concentratievermogen en leervermogen*

€17,95
Vitabron Zwarte Knoflook
VitabronZwarte Knoflook

Zwarte Knoflook ondersteunt een normale bloeddruk*, is het goed voor hart en bloedvaten* en draagt het bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed*.

€24,95
Vitabron Zonnebloem lecithine 1200mg
VitabronZonnebloem lecithine 1200mg

Zonnebloem Lecithine 1200mg bevat een natuurlijke bron van zonnebloem lecithine. Zonnebloem lecithine bevat 61% fosfolipiden. Verkregen door natuurlijke extractie.

€14,95
Vitabron OPC formule
VitabronOPC formule

OPC zit voornamelijk in druivenpitten en andere druifproducten zoals de vrucht, bladeren en zaden. OPC’s zijn van belang voor verschillende orgaansystemen in ons lichaam omdat de anti oxidatieve waarde zo bijzonder hoog is.

€19,95
Vitabron Knoflook Mistel Meidoorn
VitabronKnoflook Mistel Meidoorn

Knoflookcapsules 100% reukloos. Knoflook wordt al eeuwenlang gebruikt. Het zijn met name de specifieke geur en krachtige smaak waarmee knoflook een duidelijke stempel drukt op gerechten. Knoflook heeft een breed werkingsgebied.

€12,95
Vitabron Vitamine K2 100 mcg
VitabronVitamine K2 100 mcg

Vitamine K helpt bij de normale bloedstolling. Voldoende vitamine K2 zorgt voor een juiste verwerking en transport van calcium en draagt bij tot de instandhouding van normale botten.

€19,95
Lamberts Plant sterolen 800mg
LambertsPlant sterolen 800mg

Plantensterolen zijn van nature aanwezig in plantaardige oliën en granen. Elk van de tabletten bevat 800mg natuurlijke plantensterolen van een uitstekende kwaliteit. Deze moeten niet worden verward met de goedkopere plantensterolen esters.

€33,10€29,79
Vitabron Co-enzym Q10 30mg
VitabronCo-enzym Q10 30mg

Q10 is een co-enzym dat in alle cellen van ons lichaam terug te vinden is. De stof is vet oplosbaar. Je vindt de grootste hoeveelheden in de spieren die de meeste energie verbruiken, zoals het hart.

€17,50

Overige categorieën in Gezondheidsdoelen

Hart- & Bloedvaten

Wat extra ondersteuning voor hart en bloedvaten?


Dit advies is puur ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van medisch advies of medicijnen. Neem contact op met je huisarts of specialist voor je de adviezen op deze website toepast.