Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
Filters

Merken

Honing en zoetmiddelen

Filter
36 producten
Imkerij De Werkbij Acaciahoning 450gram
Imkerij De WerkbijAcaciahoning 450gram

Acaciahoning is een geurige, zachte honing. Deze honing is perfect voor mensen die maar af en toe honing eten, of alleen maar van vloeibare honing houden.

€8,95
Traay Acaciahoning bio
TraayAcaciahoning bio

In het voorjaar bloeien de zoetgeurende witte bloemen van de acaciaboom in Europa volop. Acaciahoning heeft een milde en zoete smaak. Lekker door je thee/koffie, yoghurt of in een smoothie! Indien de honing kristalliseert, zet de pot dan in handwarm water

€8,59
Yakso Agave siroop bio
YaksoAgave siroop bio

Met haar hoge zoetkracht is Yakso agave siroop een uitstekend alternatief voor suiker. De siroop is 25 procent zoeter dan normale suiker, maar heeft veel mildere eigenschappen en een lagere glycemische index (11 tot 19) dan gewone suiker (68). 

€4,09
Traay Agavesiroop donker en rijk bio
TraayAgavesiroop donker en rijk bio

Deze donkere agavesiroop is gemaakt van de biologisch geteelde Agave Tequilana plant. Het geeft een rijke en zoete smaak aan onder andere baksels, toetjes en marinades. Door de lage glycemische index is het een goed alternatief voor geraffineerde suiker.

€3,85
Traay Agavesiroop licht en mild bio
TraayAgavesiroop licht en mild bio

Deze lichte agavesiroop is gemaakt van de biologisch geteelde Agave Tequilana plant. Het geeft een milde en zoete smaak. Door de lage glycemische index is het een goed alternatief voor geraffineerde suiker.

€3,85
Horizon Ahornsiroop A graad eko bio
HorizonAhornsiroop A graad eko bio

100% esdoornsiroop klasse A. Deze esdoornsiroop is een dunne zoete stroop. Het suikerhoudende sap dat in het voorjaar door de houtvaten naar boven stroomt wordt afgetapt en geconcentreerd. Klasse A is licht van kleur en van de beste kwaliteit.

€9,19
Horizon Ahornsiroop C graad eko bio
HorizonAhornsiroop C graad eko bio

100% esdoornsiroop klasse C. Deze esdoornsiroop is een dunne zoete stroop. Het suikerhoudende sap dat in het voorjaar door de houtvaten naar boven stroomt wordt afgetapt en geconcentreerd. Klasse C is donker van kleur en gunstiger geprijsd dan klasse A.

€15,69€14,15
Horizon Dadelstroop eko bio
HorizonDadelstroop eko bio

€4,49€4,05

Overige categorieën in Natuurvoeding