Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
Filters

Merken

Honing en zoetmiddelen

Filter
34 producten
Imkerij De Werkbij Acaciahoning 450gram
Imkerij De WerkbijAcaciahoning 450gram

Acaciahoning is een geurige, zachte honing. Deze honing is perfect voor mensen die maar af en toe honing eten, of alleen maar van vloeibare honing houden.

€8,95
Traay Acaciahoning bio
TraayAcaciahoning bio

In het voorjaar bloeien de zoetgeurende witte bloemen van de acaciaboom in Europa volop. Acaciahoning heeft een milde en zoete smaak. Lekker door je thee/koffie, yoghurt of in een smoothie! Indien de honing kristalliseert, zet de pot dan in handwarm water

€8,59
Traay Agavesiroop donker en rijk bio
TraayAgavesiroop donker en rijk bio

Deze donkere agavesiroop is gemaakt van de biologisch geteelde Agave Tequilana plant. Het geeft een rijke en zoete smaak aan onder andere baksels, toetjes en marinades. Door de lage glycemische index is het een goed alternatief voor geraffineerde suiker.

€3,85
Traay Agavesiroop licht en mild bio
TraayAgavesiroop licht en mild bio

Deze lichte agavesiroop is gemaakt van de biologisch geteelde Agave Tequilana plant. Het geeft een milde en zoete smaak. Door de lage glycemische index is het een goed alternatief voor geraffineerde suiker.

€3,85
Horizon Ahornsiroop A graad eko bio
HorizonAhornsiroop A graad eko bio

100% esdoornsiroop klasse A. Deze esdoornsiroop is een dunne zoete stroop. Het suikerhoudende sap dat in het voorjaar door de houtvaten naar boven stroomt wordt afgetapt en geconcentreerd. Klasse A is licht van kleur en van de beste kwaliteit.

€9,19
Horizon Ahornsiroop C graad eko bio
HorizonAhornsiroop C graad eko bio

100% esdoornsiroop klasse C. Deze esdoornsiroop is een dunne zoete stroop. Het suikerhoudende sap dat in het voorjaar door de houtvaten naar boven stroomt wordt afgetapt en geconcentreerd. Klasse C is donker van kleur en gunstiger geprijsd dan klasse A.

€15,69€14,15
Vitabron Kokosbloesemsuiker
VitabronKokosbloesemsuiker

Kokosbloesemsuiker is niet-geraffineerd. De suiker wordt gemaakt van de bloesem van de kokospalm en smaakt lekker zoet. Je kunt kokosbloesem suiker gebruiken zoals je gewone suiker zou gebruiken.

€5,95
Imkerij De Werkbij Nederlandse Lindehoning
Imkerij De WerkbijNederlandse Lindehoning

Lindehoning is een goed vloeibare honing die niet snel kristalliseert en kan dan ook goed gebruikt worden in de thee. De honing is bij velen geliefd om de rustgevende werking.

€8,35
Horizon Rietsuikermelasse eko bio
HorizonRietsuikermelasse eko bio

Rietsuikermelasse is een stroop afkomstig van rietsuiker, die door de aanwezigheid van andere stoffen niet zoet smaakt. Het heeft een wat hartigere smaak, die doet denken aan roggebrood en drop.

€3,39€3,05

Overige categorieën in Natuurvoeding