Natuurvoeding
Groentebouillonblokjes van Natur Compagnie, zonder gist en palmolie. En dat biedt een lekkere basis voor allerlei gerechten! Van soepen tot sauzen en van pasta's tot andere gerechten die extra smaak kunnen gebruiken.
Een gezonde aanvulling op diverse maaltijden door de rijke hoeveelheid voedingsvezels. Dankzij die vezels worden tarwezemelen ook gebruikt om de stoelgang te bevorderen en gewicht te verliezen.
Deze oplosbare cichorei is een perfecte vervanger voor koffie. Natuurlijk rijk aan vezels en mineralen. Bereid met warm water of (plantaardige) melk. Vrij van additieven en cafeïne en 100% plantaardig.
Lecithine granulaat 98% bevat van nature sporen mineralen (o.a. fosfor, calcium, magnesium, ijzer, kalium) en Vitamine E.
Poiret Appel & Perenstroop is een heerlijk en gezond broodbeleg. Zonder toegevoegde suikers en rijk aan ijzer.
Dode zeezout bevat een unieke hoge concentratie mineralen zoals magnesium en natrium, die al eeuwen bekend staan om de positieve werking op ons lichaam. Een dode zeezoutbad verhoogt de huidhydratatie en vermindert ruwheid en roodheid van de huid.
Edelgistvlokken zijn rijk aan B-vitamines. Hierdoor is het een waardevolle aanvulling voor vegetariers. Edelgistvlokken passen goed in een gevarieerd voedingspatroon en een gezonde levensstijl.
Het grijze Keltisch zeezout wordt op ambachtelijke wijze en met de hand in de zoutmoerassen van Guérande (Bretagne) gewonnen. Het zout is natuurzuiver, ongeraffineerd, mineraalrijk (o.a. magnesium, calcium en ijzer).
Muesli met rozijnen en noten is een ontbijtproduct bestaande uit havervlokken, tarwevlokken, roggevlokken, gerstevlokken, rozijnen, amandelen, hazelnoten, walnoten en cashewnoten. Er is geen suiker toegevoegd aan de Muesli met rozijnen en noten.
Deze glutenvrije crackers worden gemaakt van boekweitmeel en water, verder niets! Boekweit geeft een unieke smaak aan de crackers. De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Kippenbouillonblokjes van Natur Compagnie, zonder gist, palmolie en suiker. En dat biedt een lekkere basis voor allerlei gerechten! Van soepen tot sauzen en van pasta's tot andere gerechten die extra smaak kunnen gebruiken.
Runderbouillonblokjes van Natur Compagnie, zonder suiker en gist. Een lekkere basis voor allerlei gerechten. Van soepen tot sauzen en van pasta's tot andere gerechten die extra smaak kunnen gebruiken.
Deze glutenvrije havercrackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van havermeel, rijstmeel, water en zeezout, verder niks! De crackers zijn een heerlijk glutenvrij alternatief voor brood of gewoon een knapperig tussendoortje.
Cenovis bouillonblokjes voor een heldere (drink)bouillon. Ideaal voor het verfijnen en kruiden van soepen, groenten en sauzen. Plantaardig, glutenvrij, fijnkorrelig en goed oplosbaar.
Psyllium/vlozaad bestaat uit de zogenaamde zaadhuiden van de zaden van planten en bestaat voor meer dan 80% uit vezels. De vezels kunnen heel veel vocht opnemen en maken de darminhoud daarmee zachter en volumineuzer.
Heerlijke Acaciahoning met raat, een gouden rijkdom uit de bijenkas. Dit is een 100% natuurproduct. De bijen bouwen zelf de raten. Acaciahoning is een geurige, zachte honing.
Pure glutenvrije tahin zonder zout. Gemaakt van uitsluitend vers geroosterd en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.
Gebroken lijnzaad is 100% puur en bevat geen toegevoegde stoffen. Lijnzaad is een plantaardige bron van omega-3 vetzuren.
Bambu is de basis voor een heerlijke drank, als alternatief voor koffie. Deze 100% natuurlijke koffievervanger wordt gemaakt van chichorei, turkse vijgen, tarwe, gemoute gerst en Griekse eikels.
Een gezonde muesli vol granen, noten, zaden en gedroogde vruchten brengt je stofwisseling en spijsvertering mooi op gang.
Haverzemelen zijn directe familie van de veel bekendere havervlokken, die dagelijks in heel wat ontbijtkommen belanden. De zemelen vormen het buitenste laagje rondom de haverkorrel. Haverzemelen zijn vezelrijk.