Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Acaciahoning met raat

Imkerij De Werkbij Acaciahoning met raat
Productomschrijving
Heerlijke Acaciahoning met raat, een gouden rijkdom uit de bijenkas. Dit is een 100% natuurproduct. De bijen bouwen zelf de raten.Acaciahoning is een geurige, zachte honing. Deze honing is perfect voor mensen die maar af en toe honing eten, of alleen maar van vloeibare honing houden. Dit komt omdat acaciahoning vrijwel niet kristalliseert, deze hon...

Heerlijke Acaciahoning met raat, een gouden rijkdom uit de bijenkas. Dit is een 100% natuurproduct. De bijen bouwen zelf de raten.

Acaciahoning is een geurige, zachte honing. Deze honing is perfect voor mensen die maar af en toe honing eten, of alleen maar van vloeibare honing houden. Dit komt omdat acaciahoning vrijwel niet kristalliseert, deze honing blijft dus voor een langere tijd goed vloeibaar.

Zoals de naam al zegt, vliegen de bijen voor deze honing op de bloemen van de acaciaboom, ofwel Robinia Pseudoacacia. Deze boom staat in mei, juni en juli in bloei. De witte vlinderachtige bloemen hangen in trossen bij elkaar. De boom zelf is goed te herkennen aan de stam, die een sterke en diep gegroefde schors heeft met opvallende verticale 'ribben'.

Acaciahoning is erg goed te gebruiken als zoetstof voor in de koffie, thee of yoghurt. Een goede suikervervanger dus!

Land van herkomst: Kroatië of Roemenië

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Imkerij De Werkbij Acaciahoning met raat
Imkerij De WerkbijAcaciahoning met raat

Heerlijke Acaciahoning met raat, een gouden rijkdom uit de bijenkas. Dit is een 100% natuurproduct. De bijen bouwen zelf de raten. Acaciahoning is een geurige, zachte honing.

€9,95