Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Manuka kanuka honing bio

Traay Manuka kanuka honing bio
Productomschrijving
De Manuka-Kanuka honing van de Traay is afkomstig uit de subtropische wouden van Nieuw-Zeeland. De nectar van de honing wordt door de bijen verzameld van de bloemen van de Manuka struik ook wel ‘tea-tree’ genoemd. De Traay verkoopt al jaren pure biologische Manuka, maar dit jaar zijn er ook Kanukapollen gevonden in onze honing. Kanuka is nog wa...

De Manuka-Kanuka honing van de Traay is afkomstig uit de subtropische wouden van Nieuw-Zeeland. De nectar van de honing wordt door de bijen verzameld van de bloemen van de Manuka struik ook wel ‘tea-tree’ genoemd. De Traay verkoopt al jaren pure biologische Manuka, maar dit jaar zijn er ook Kanukapollen gevonden in onze honing. Kanuka is nog wat minder bekend. Kanuka, ook wel witte tea tree genoemd is, net zoals Manuka, familie van de Theeboom. Theebomen zijn bij de Australische en Nieuw-Zeelandse natuurvolken al duizenden jaren bekend om hun heilzame werking.

De bewoners van Nieuw-Zeeland, de Maori’s, gebruikten de bast van de Manuka struik als basis voor thee. Met het hout werden wapens gemaakt (het woord “Manuka” betekend ook “wapen” in het Maori). Tegenwoordig wordt de olie van de “tea tree” steeds meer bekend vanwege haar antiseptische werking.

Deze donkere vloeibare honing heeft een heerlijke specifieke smaak. Heerlijk in thee, kwark of gewoon op een lepel!


Indien de honing kristalliseert, zet de pot dan in handwarm water.

Ingredienten:
100% honing van biologische oorsprong.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken