Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Nederlandse bloemen creme honing

Imkerij De Werkbij Nederlandse bloemen creme honing
Productomschrijving
Onze bloemen crèmehoning is een zachte Nederlandse bloemenhoning. Crèmehoning bestaat uit zeer lichte kristallen, waardoor het heerlijk smeuïg en goed smeerbaar is. Bloemen crèmehoning wordt ook wel kinderhoning genoemd. Kinderen vinden het over het algemeen namelijk erg smakelijk om deze honing op hun brood te hebben. Het is een zachte honing...

Onze bloemen crèmehoning is een zachte Nederlandse bloemenhoning. Crèmehoning bestaat uit zeer lichte kristallen, waardoor het heerlijk smeuïg en goed smeerbaar is.

Bloemen crèmehoning wordt ook wel kinderhoning genoemd. Kinderen vinden het over het algemeen namelijk erg smakelijk om deze honing op hun brood te hebben. Het is een zachte honing die niet zomaar van het mes druipt. Deze honing is dan ook perfect ter vervanging van al het zoet beleg vol met suiker, zoals jam.

De kwaliteit van crème honing wordt bereikt door vloeibare honing te enten met fijn gekristalliseerde honing en dit gedurende een aantal dagen enkele keren per dag te roeren. Naast bloemenhoning wordt ook klaver-, koolzaad- en zonnebloemhoning tot crèmehoning verwerkt.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Imkerij De Werkbij Nederlandse bloemen creme honing
Imkerij De WerkbijNederlandse bloemen creme honing

Onze bloemen crèmehoning is een zachte Nederlandse bloemenhoning. Crème honing bestaat uit zeer lichte kristallen, waardoor het heerlijk smeuïg en goed smeerbaar is.

€8,65