Ontbijtproducten
Gerst is een van de oudste cultuurgranen. Van alle granen heeft het de kortste groeiperiode. Gerst is een bedekt graan, d.w.z. dat de korrel is vergroeid met de kroonkafjes. Om gerst eetbaar te maken, moeten deze kroonkafjes eerst verwijderd worden.
Deze glutenvrije havercrackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van havermeel, rijstmeel, water en zeezout, verder niks! De crackers zijn een heerlijk glutenvrij alternatief voor brood of gewoon een knapperig tussendoortje.
Deze havermout wordt gemaakt van haver van Finse bodem. De vlokken worden gemaakt met 100% hernieuwbare energie. Havermout heeft natuurlijk dezelfde kenmerken als havervlokken. Voor beide vlokken geldt namelijk dat haver de basis is.
Deze havervlokken zijn grof van structuur. Een voedzame graan met veel eiwit en vezels.
Haverzemelen zijn directe familie van de veel bekendere havervlokken, die dagelijks in heel wat ontbijtkommen belanden. De zemelen vormen het buitenste laagje rondom de haverkorrel. Haverzemelen zijn vezelrijk.
Eet je graag iets hartigs op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde hazelnootpasta met rozijnen smeert en smaakt heerlijk. Je kunt ermee dippen, smeren of als basis gebruiken voor je sausje of dressing.
Eet je graag iets hartigs op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde hazelnootpasta smeert en smaakt heerlijk. Je kunt ermee dippen, smeren of als basis gebruiken voor je sausje of dressing.
Bijenhof Honingkoek gesneden een heerlijk malse honingkoek geproduceerd volgens een oud en beproefd recept.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel en kikkererwtenmeel, wat voor een subtiele smaak van kikkererwten zorgt. De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Kokosbloesemsuiker is niet-geraffineerd. De suiker wordt gemaakt van de bloesem van de kokospalm en smaakt lekker zoet. Je kunt kokosbloesem suiker gebruiken zoals je gewone suiker zou gebruiken.
Kokos chips wordt gemaakt van verse kokosnoten. Het kokosvlees wordt in de zon gedroogd en vervolgens geschaafd tot ‘chips’. Heerlijk uit de hand, door een notenmix, door de yoghurt of door koek of krentenbrood beslag.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van rijsmeel en tijgernotenmeel. Deze tijgernoten (ook wel aardamandelen genoemd) geven een licht nootachtige smaak aan de crackers.
De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel en kokosmeel, wat voor een heerlijk tropisch tintje zorgt. De vezelrijke crackers zijn ideaal als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van rijstmeel en vijgen, wat voor een heerlijk zoete smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn ideaal als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Barnhouse Krunchy pur haver zonder toegevoegde suikers
Gebroken lijnzaad is 100% puur en bevat geen toegevoegde stoffen. Lijnzaad is een plantaardige bron van omega-3 vetzuren.
Lijnzaad is het zaadje van de vlasplant. Het heeft een nootachtige, enigszins bittere smaak. Lekker als ingrediënt in brood, muesli, koekjes en soepen. Eventueel roosteren in een droge koekenpan.