Ontbijtproducten
Speltmuesli is een ontbijtproduct bestaande uit speltvlokken, rozijnen, amandelen, cashewnoten, zonnebloempitten en gedroogd fruit. Er is geen suiker toegevoegd aan de Speltmuesli, het bevat enkel de van nature aanwezige suikers.
Speltvlokken worden gemaakt uit de volledige speltkorrel en worden koud geplet. Speltvlokken zijn rijk aan eiwitten, ze bevatten van nature meer eiwitten dan tarwe.
Pure glutenvrije tahin met zeezout. Gemaakt van uitsluitend vers geroosterd en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.
Pure glutenvrije tahin zonder zout. Gemaakt van uitsluitend vers geroosterd en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van kastanjemeel, rijstmeel een beetje zeezout en water, verder niets! Het kastanjemeel geeft een zoete, nootachtige smaak aan de crackers.
Tarwekiemen zijn de kern van de tarwekorrel ; een opslagplaats van veel vitaminen, mineralen, eiwitten, omega 3/6, lecithine en veel vezels voor een vlotte stoelgang.
Een gezonde aanvulling op diverse maaltijden door de rijke hoeveelheid voedingsvezels. Dankzij die vezels worden tarwezemelen ook gebruikt om de stoelgang te bevorderen en gewicht te verliezen.
Tijmhoning is, net als heidehoning, vrij pittig van smaak. Deze honing wordt niet alleen vanwege de smaak gewaardeerd, maar ook vanwege de verzachtende werking op de luchtwegen.
Deze witte amandelpasta van Horizon bestaat voor 100% uit amandelen, verder niets! Het bruine vliesje is voor de verwerking van de amandelen gehaald, vandaar de witte kleur. De amandelpasta is heerlijk als broodbeleg.
Pure 100% cashewpasta gemaakt van raw cashewnoten, zonder zout. Heeft veel voedingsstoffen behouden en is rijk aan plantaardige oliën. En je leest het goed, zonder extra toevoegingen, alleen maar cashews!
Pure glutenvrije tahin zonder zout. Gemaakt van uitsluitend geroosterd, gepeld en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.
Enkel geroosterde zonnebloempitten en zeezout zitten er in deze pure pasta. Nootachtig van smaak en toch anders dan notenpasta. Lekker als hartig broodbeleg en ook goed te gebruiken in sauzen en dressings.
Krokante bio crackers met zwarte rijst. Rijk aan magnesium en een bron van vezels.