Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Co-enzym Q10 30mg

Vitabron Co-enzym Q10 30mg
Productomschrijving
Q10 is een co-enzym dat in alle cellen van ons lichaam terug te vinden is. De stof is vet oplosbaar, een antioxidant en heeft een chemische structuur die lijkt op die van een vitamine. Je vindt de grootste hoeveelheden in de spieren die de meeste energie verbruiken, zoals het hart.Het lichaam maakt zelf Q10 aan en een klein deel halen we uit onze v...

Q10 is een co-enzym dat in alle cellen van ons lichaam terug te vinden is. De stof is vet oplosbaar, een antioxidant en heeft een chemische structuur die lijkt op die van een vitamine. Je vindt de grootste hoeveelheden in de spieren die de meeste energie verbruiken, zoals het hart.

Het lichaam maakt zelf Q10 aan en een klein deel halen we uit onze voeding. Je vindt het stofje onder andere in vette vis, orgaanvlees en volle granen. In sommige gevallen hebben mensen echter geen toereikende Q10-niveaus, en het neemt met het vorderen van de leeftijd ook flink af.

Samenstelling per capsule:
 
30mg Co Enzyme Q10   
5mg vitamine E

Hulpstoffen: 
SOJAOLIE, glycerol en ijzeroxide. De capsule is van gelatine.

Gebruik: 
Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 capsule per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd. De maximale dosering is 3 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Ellie op 6 November 2023

    zorgt voor rust in je hoofd

  • 5 / 5
    Gepost door: Johan L. op 20 November 2019
    Goede service met een snelle levering.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Co-enzym Q10 30mg
VitabronCo-enzym Q10 30mg

Q10 is een co-enzym dat in alle cellen van ons lichaam terug te vinden is. De stof is vet oplosbaar. Je vindt de grootste hoeveelheden in de spieren die de meeste energie verbruiken, zoals het hart.

€17,50