Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Zwarte Knoflook

Nieuw
Vitabron Zwarte Knoflook
Productomschrijving
Zwarte knoflook ontstaat door het fermenteren van verse knoflook. Gedurende het fermentatieproces krijgt de knoflook een zwarte kleur en een zoetere smaak. Gefermenteerde knoflook bevat veel antioxidanten en belangrijke zwavelverbindingen zoals S-Allyl cysteïne.Wat is S-allylcysteïne?Knoflook bevat van nature veel voedingsstoffen zoals vitamines...

Zwarte knoflook ontstaat door het fermenteren van verse knoflook. Gedurende het fermentatieproces krijgt de knoflook een zwarte kleur en een zoetere smaak. Gefermenteerde knoflook bevat veel antioxidanten en belangrijke zwavelverbindingen zoals S-Allyl cysteïne.

Wat is S-allylcysteïne?
Knoflook bevat van nature veel voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, aminozuren en zwavelverbindingen. Door gewone knoflook te fermenteren ontstaat tijdens dit proces S-allylcysteïne. Een belangrijke zwavelverbinding, die o.a. verantwoordelijk is voor de eigenschappen van zwarte knoflook. Zo ondersteunt zwarte knoflook de bloeddruk*, is het goed voor hart en bloedvaten* en draagt het bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed*.
*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.

Zwarte Knoflook capsules zijn smaak- en geurloos. Dit supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Samenstelling per capsule: 
Zwarte knoflook extract ABG10+®250mg
Bevat minimaal 250 mcg S-allyl cysteïne 

Gebruik:
Startdosering 1x daags 2 capsules tijdens een maaltijd met water innemen. Indien gewenst, kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 capsule per dag.

Ingrediënten:
Zwarte Knoflook ABG10+®, vulmiddel (rijstconcentraat), anti-klontermiddel (silicium dioxide en gefermenteerde leucine) en capsulewand (plantenvezels).

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Zwarte Knoflook
VitabronZwarte Knoflook

Zwarte Knoflook ondersteunt een normale bloeddruk*, is het goed voor hart en bloedvaten* en draagt het bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed*.

€24,95