• GRATIS VERZENDING vanaf € 30,- (NL)
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis afhalen op de markt
Vitabron Rode gist rijst
Rode gist rijst €9,95

Rode gist rijst

€9,95
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen NL vanaf 30 euro
  • Ophalen bij één van de vele PostNL servicepunten
  • Gratis afhalen op de markt
  • Levertijd 1-3 werkdagen, mits voorradig

Meer informatie over Rode gist rijst

Samenstelling per capsule: 
75mg rode gist rijst (Monascus pupureus)
Bevat 2.99mg monacoline K

Ingrediënten: 
cellulose, vegetarisch magnesiumstearaat, rode gefermenteerde rijst en silicea. De capsulewand is van plantaardige oorsprong.

Gebruik: 
1 maal daags 1 vegicap, bij voorkeur tijdens het eten innemen (niet met grapefruitsap). Houd u aan de aanbevolen dosering.

Dagelijkse inname van 3 mg monacoline K niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding, door kinderen jonger dan 18 jaar en volwassenen ouder dan 70 jaar, bij medicijngebruik (cholesterolverlagende medicatie) of als u al andere producten gebruikt die rode gist rijst bevatten. Raadpleeg uw arts over het gebruik van dit product als u gezondheidsproblemen ervaart (verplichte waarschuwingsteksten).

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Dit product behoort tot de categorie: Rode Gist Rijst

Reviews
8 / 10
Grietje K. 24 December 2019

Goed ik kan niet zonder moet kiezen tussen bloeddrukverlagers of rode gist rijst dus de keuze was snel gemaakt. Het is alleen jammer dat dit niet vergoed wordt en de satines wel.

10 / 10
Grietje K. 04 Oktober 2019

Het werkt voor mij heel goed mijn cholesterol is met 2 punten gezakt

10 / 10
Heleen V. 02 Oktober 2019

Werkt voor mij goed met cholesterol verlaging

10 / 10
Johan L. 26 Juni 2019

Op advies van de praktijkondersteunster van de huisarts gebruik ik met zeer positief resultaat de rode gist rijst capsules.
Het cholesterol is daarmee aanzienlijk gedaald en nu op aanvaardbaar niveau zowel LDL als HDL, dus prima houden we het zo.

10 / 10
Heleen v. 16 Januari 2019

Bij mij werkt het goed om het cholesterol te verlagen.