Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

OPC formule

Vitabron OPC formule
Productomschrijving
De afkorting OPC staat voor Oligomere Proantho Cyanidines. OPC zit voornamelijk in druivenpitten en andere druifproducten zoals de vrucht, bladeren en zaden. OPC’s zijn hele specifieke bioflavonoïden en zijn van belang voor verschillende orgaansystemen in ons lichaam omdat de anti oxidatieve waarde zo bijzonder hoog is. OPC’s zijn in vergelijk...

De afkorting OPC staat voor Oligomere Proantho Cyanidines. OPC zit voornamelijk in druivenpitten en andere druifproducten zoals de vrucht, bladeren en zaden. OPC’s zijn hele specifieke bioflavonoïden en zijn van belang voor verschillende orgaansystemen in ons lichaam omdat de anti oxidatieve waarde zo bijzonder hoog is. OPC’s zijn in vergelijking 20 keer sterker van vitamine C en 50 keer sterker dan vitamine E. 

Samenstelling per dagdosering van 1 vegetarische capsule:
100mg Pijnboomschors (bevat 40mg OPC)
100mg L-Arginine
50mg Ginkgo Biloba extract
50mg Maretak
50mg Taurine
25mg Fenegriek
25mg Artisjok
20mg Meidoorn
20mg Kamfer

Ingredienten:
plantenextracten, aminozuren, capsulewand (HPMC), vulmiddel (plantenvezels), taurine, smeermiddel (magnesiumstearaat) en anti klontermiddel (magnesiumsilicaat en siliciumdioxide).

Gebruik:
1-2 maal per dag 1 capsule bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd.
Niet gebruiken naast bloedverdunners

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron OPC formule
VitabronOPC formule

OPC zit voornamelijk in druivenpitten en andere druifproducten zoals de vrucht, bladeren en zaden. OPC’s zijn van belang voor verschillende orgaansystemen in ons lichaam omdat de anti oxidatieve waarde zo bijzonder hoog is.

€19,95

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!