Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Magnesium Triple complex

Vitabron Magnesium Triple complex
Productomschrijving
Magnesium Triple complex bevat magnesium in de goed opneembare organische vormen van citraat, bisglycinaat en malaat. Magnesiumcitraat is magnesiumzout gebonden aan citroenzuur, magnesiumbisglycinaat is magnesiumzout gebonden aan L-glycine en magnesiummalaat is magnesiumzout gebonden aan malaat (appelzuur). Citroenzuur, het aminozuur L-glycine en ...

Magnesium Triple complex bevat magnesium in de goed opneembare organische vormen van citraat, bisglycinaat en malaat. 

Magnesiumcitraat is magnesiumzout gebonden aan citroenzuur, magnesiumbisglycinaat is magnesiumzout gebonden aan L-glycine en magnesiummalaat is magnesiumzout gebonden aan malaat (appelzuur). Citroenzuur, het aminozuur L-glycine en appelzuur zijn natuurlijke stoffen die de opname van door het lichaam ondersteunen.

Magnesium kan helpen bij vermoeidheid, is belangrijk voor een normale spierwerking en speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren.

Samenstelling per tablet: RI*
Magnesium citraat100mg27
Magnesium bisglycinaat50mg13
Magnesium malaat50mg13

*Referentie Inname


Ingrediënten:
magnesium (citraat, bisglycinaat en malaat), vulstof (microkristallijne cellulose), bindmiddel (plantaardige olie), smeermiddel (magnesiumstearaat) en antiklontermiddel (silicea).

Gebruik:
Neem 1 tot 2 tabletten per dag.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Dit product behoort tot de caterogie:  Magnesium

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Evalien K. op 23 Mei 2020
    Prima product. Ik neem het ‘s ochtends in voor de beste werking.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Magnesium Triple complex
VitabronMagnesium Triple complex

Magnesium Triple complex bevat magnesium in de goed opneembare vormen van citraat, bisglycinaat en malaat. Magnesium kan helpen bij vermoeidheid, is belangrijk voor een normale spierwerking en speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren.

€17,50