Natuurvoeding
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met maismeel, rijstmeel en uipoeder, wat voor een heerli...
Deze glutenvrije crackers...
Deze glutenvrije crackers worden gemaakt van boekweitmeel, een beetje suiker, een beetje zeezout en water. Het boekweit...
Deze glutenvrije crackers...
Eet je graag iets hartigs op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde pasta van geroosterde p...
Eet je graag iets hartigs...
Eet je graag iets hartigs op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde hazelnootpasta smeert e...
Eet je graag iets hartigs...
Pure 100% cashewpasta gemaakt van geroosterde cashewnoten, zonder zout. Heeft veel voedingsstoffen behouden en is rijk a...
Pure 100% cashewpasta gem...
100% esdoornsiroop klasse C. Deze esdoornsiroop is een dunne zoete stroop. Het suikerhoudende sap dat in het voorjaar do...
100% esdoornsiroop klasse...
Kokosbloesemsuiker is niet-geraffineerd. De suiker wordt gemaakt van de bloesem van de kokospalm en smaakt lekker zoet. ...
Kokosbloesemsuiker is nie...
Zure abrikozen hebben een bloeddrukverlagende werking.
Zure abrikozen hebben een...
Zilvervliesrijst is volkorenrijst. Het heeft een milde, noot-achtige smaak en is taaier en voedzamer dan witte rijst, ma...
Zilvervliesrijst is volko...
Zeezout wordt gewonnen uit de Middellandse Zee. Het zout wordt gezuiverd om eventuele verontreiniging te verwijderen. Da...
Zeezout wordt gewonnen ui...
Linzen zijn zaden en vallen onder peulvruchten. Rode split linzen zijn rijk aan vezels.
Rode linzen zijn sneller ga...
Linzen zijn zaden en vall...
Met hun volle, nootachtige smaak geven pijnboompitten je gerecht net dat beetje extra pit. Ze zijn een bron van vezels, ...
Met hun volle, nootachtig...
Lijnzaad is het zaadje van de vlasplant. Het heeft een nootachtige, enigszins bittere smaak. Lekker als ingrediënt in b...
Lijnzaad is het zaadje va...
Deze havervlokken zijn grof van structuur. Een voedzame graan met veel eiwit en vezels.
Deze havervlokken zijn gr...