Natuurvoeding
De haverkoeken moerbei hennep van Billy's Farm zijn vegan en gezoet met koksbloesemsiroop. Lekker in combinatie met koff...
De haverkoeken moerbei he...
Chocolade chips (gezoet met kokosbloesemsiroop) en fijne macadamia noten maken van deze haverkoek met maar liefst 55% ha...
Chocolade chips (gezoet m...
Je kan cranberry door yoghurt eten, bij noten, in muesli, je kan er een veenbessensaus van maken of ze lekker zo opeten.
Je kan cranberry door yog...
Zure abrikozen hebben een bloeddrukverlagende werking.
Zure abrikozen hebben een...
Speltmuesli is een ontbijtproduct bestaande uit speltvlokken, rozijnen, amandelen, cashewnoten, zonnebloempitten en gedr...
Speltmuesli is een ontbij...
Speltbloem is een veelzijdig en smaakvol basis ingrediënt voor brood, koekjes en taarten. Spelt behoort tot de oudste g...
Speltbloem is een veelzij...
Deze Sultana rozijnen zijn afkomstig van de pitloze sultana druiven. Doordat er geen zwavel is toegevoegd aan deze sulta...
Deze Sultana rozijnen zij...
Heerlijke zachte pruimen zonder pit. Lekker door bijvoorbeeld (plantaardige) yoghurt/drink, door een salade, door cake/t...
Heerlijke zachte pruimen ...
Deze ongebrande pecannoten zijn een lekkere snack. Ook lekker in een salade of door de muesli.
Deze ongebrande pecannote...
Deze bruine hazelnoten zijn puur natuur. Ze zijn ongeroosterd en ongezouten, en zijn zeer geschikt voor vrijwel ieder di...
Deze bruine hazelnoten zi...
Haverzemelen zijn directe familie van de veel bekendere havervlokken, die dagelijks in heel wat ontbijtkommen belanden. ...
Haverzemelen zijn directe...
Groene linzen zijn groter dan rode linzen en hebben een rijke erwtensmaak. Van alle linzen behouden groene linzen het be...
Groene linzen zijn groter...
Gerst is een van de oudste cultuurgranen. Van alle granen heeft het de kortste groeiperiode. Gerst is een bedekt graan, ...
Gerst is een van de oudst...
Boekweitmeel is gezond en voedzaam. Het geeft gerechten een authentieke, specifieke en krachtige smaak. Je kunt boekweit...
Boekweitmeel is gezond en...