Kruiden & Specerijen
Wij vinden dat kruiden en specerijen puur moeten zijn zonder toevoeging van andere smaakversterkers. Wat overblijft zijn pure geuren, kleuren en smaken.
Frambozenblad wordt gedronken ter ondersteuning tijdens en na de zwangerschap.
Met speculaaskruiden kunt u de lekkerste speculaas maken. Maar deze kruiden zijn ook te gebruiken voor in verschillende baksels.
Korianderblad is onmisbaar in de keuken. Dit kruid kan worden gebruikt in zowel zoete als in pittige gerechten. Het heeft een intense smaak.
Deze chili stukjes/vlokken (pul biber) zijn fijngesneden chilipepers met het zaad nog aanwezig. Het zijn hete chili vlokken die je eenvoudig kan gebruiken in je gerechten. Ze geven een natuurlijke pit aan je gerecht én zorgen voor een mooie afwerking.
Bami kruidenmengsel is een absolute must bij gebakken bami. Een kruidenmix die eenvoudig en snel de smaken van de Indonesische en Aziatische keuken geven. Zonder zout of smaakversterkers.
Nootmuskaat heeft een sterk aromatisch smaak, warm en scherp tegelijk. Je kunt het ook wel vergelijken met de kruidige smaak van foelie. De warme, maar sterke smaak komt het beste tot zijn recht als je het na de bereiding over je gerechten gebruikt.
Met de maaltijdmixen van Beltane bereidt u snel en gemakkelijk een heerlijke en authentieke maaltijd. Zelf toevoegen voor 2 personen: 250 g zalmfilet (vers of ontdooid), 400 g gemengde groenten (bijv. courgette, tomaten, paprika, ui), 100 ml room.
Vleeskruiden zonder zout of smaakversterkers, een fijne kruidenmix voor het op smaak brengen van vlees.
Overige categorieën in Kruiden & Theeën
Kruiden & Specerijen
Wij vinden dat kruiden en specerijen puur moeten zijn zonder toevoeging van andere smaakversterkers. Wat overblijft zijn pure geuren, kleuren en smaken.