Kruidenmengsels
Vleeskruiden zonder zout of smaakversterkers, een fijne kruidenmix voor het op smaak brengen van vlees.
Viskruiden zonder zout is ideaal voor gegrilde, gebakken of gepocheerde vis. Het korstje met deze kruiden rond de gebakken vis geeft een authentieke smaak.
Koekkruiden is een overheerlijke mengsel van verschillende kruiden, zoals o.a. kaneel, kruidnagel en gemberpoeder. Dit mengsel is ideaal voor het maken van koekjes. Daarnaast is het een heerlijke toevoeging aan bijvoorbeeld muffins, taarten en havermout.
De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijn-gesneden ui, en daarna pas aan de groente of het het vlees wordt toegevoegd.
Met de maaltijdmixen van Beltane bereidt u snel en gemakkelijk een heerlijke en authentieke maaltijd. Zelf toevoegen voor 2 personen: 250 g zalmfilet (vers of ontdooid), 400 g gemengde groenten (bijv. courgette, tomaten, paprika, ui), 100 ml room.
Chilipoeder is de verzamelnaam voor een pikant meervoudig specerijenmengsel. Gebruik chilipoeder om uw Chili Con Carne nog iets lekkerder te maken.
Cajunkruiden zonder zout en smaakversterkers geven jouw gerechten extra smaak met de pittige en kruidige smakencombinatie. Het wordt vooral gebruikt bij vleesgerechten maar past ook prima bij groentes en in sauzen.