Kruidenmengsels
Viskruiden zonder zout is ideaal voor gegrilde, gebakken of gepocheerde vis. Het korstje met deze kruiden rond de gebakken vis geeft een authentieke smaak.
Shoarmakruiden is een heerlijke kruidenmix voor shoarma. Het geeft een lekkere authentieke smaak aan shoarma, kebab en pita.
Deze marokkaanse kruidenmengsel Ras El Hanout heeft een warme en intense smaak. Het is gemakkelijk te gebruiken bij tajines, couscous en (lams) vlees gerechten.
Gehaktkruiden zonder zout en smaakversterkers, deze kruidenmix is voor het maken van het lekkerste gehakt.
Chilipoeder is de verzamelnaam voor een pikant meervoudig specerijenmengsel. Gebruik chilipoeder om uw Chili Con Carne nog iets lekkerder te maken.
Cajunkruiden zonder zout en smaakversterkers geven jouw gerechten extra smaak met de pittige en kruidige smakencombinatie. Het wordt vooral gebruikt bij vleesgerechten maar past ook prima bij groentes en in sauzen.
Met deze braad & grill kruiden maakt u het vlees/barbecueën nóg lekkerder. Het is een heerlijk kruidenmengsel om al uw gerechten op smaak te brengen.