Kruiden & Theeën
Foelie kunt u toevoegen aan zowel zoete desserts zoals pudding en rijstpap als hartige gerechten zoals vis, stoofvlees, soepen en sauzen. Gebruik foelie in plaats van nootmuskaat voor een iets zachtere en subtielere smaak.
Log in en voeg producten toe door op het icoon te klikken.
Beste klant, wegens ernstig ongeval kunnen wij voorlopig niet naar de markt toe komen. Levertijd webshop kan langer zijn.Beste klant, wegens ernstig ongeval kunnen wij voorlopig niet naar de markt toe komen. Levertijd webshop kan langer zijn.
Log in en voeg producten toe door op het icoon te klikken.
Beste klant, wegens ernstig ongeval kunnen wij voorlopig niet naar de markt toe komen. Levertijd webshop kan langer zijn.Beste klant, wegens ernstig ongeval kunnen wij voorlopig niet naar de markt toe komen. Levertijd webshop kan langer zijn.
Foelie kunt u toevoegen aan zowel zoete desserts zoals pudding en rijstpap als hartige gerechten zoals vis, stoofvlees, soepen en sauzen. Gebruik foelie in plaats van nootmuskaat voor een iets zachtere en subtielere smaak.