Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Ontzuringsthee

Jacob Hooy Ontzuringsthee
Productomschrijving
Zuurbalans/ontzurings thee Zuurbalans/ontzuring thee is een natuurlijke kruidendrank. De thee kan een positieve bijdrage leveren aan het afvoeren van zuren in het lichaam. Het zure-base evenwicht in het lichaam is van essentieel belang voor een goede gezondheid en kan verstoord worden door factoren als stress, een ongezond voedingspatroon, alcohol...

Zuurbalans/ontzurings thee

Zuurbalans/ontzuring thee is een natuurlijke kruidendrank. De thee kan een positieve bijdrage leveren aan het afvoeren van zuren in het lichaam. Het zure-base evenwicht in het lichaam is van essentieel belang voor een goede gezondheid en kan verstoord worden door factoren als stress, een ongezond voedingspatroon, alcohol of roken.

Samenstelling:

Bonekruid, kervel, korianderzaad, lavaswortel, majoraan, selderijblad, tijm, venkelzaad, berkenblad, braamblad, driekleurig viooltje, duizendblad, ereprijs, frambozenblad, goudsbloem, graswortel, guldenroede, haverstro, ogentroost, rozenblad, rozenbottel, varkensgras, vlierbloesem, vrouwenmantel, walstro, weegbree en ijzerkruid.

Gebruik:
Doe het zakje in een kopje en overgiet dit met kokend water, 3-5 minuten laten trekken.

Reviews

3 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: P.D. H. op 20 November 2018
    Bevalt erg goed, smaak is even wennen. Mijn man gebruikt het dagelijks ter voorkoming van jicht
  • 1 / 5
    Gepost door: Diny R. op 9 Oktober 2018
    Ik kan nog niet zeggen of het nut heeft omdat ik het eerst een tijd moet uitproberen. Het zou goed moeten zijn voor Osteoporose.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Jacob Hooy Ontzuringsthee
Jacob HooyOntzuringsthee

Zuurbalans/ontzuring thee kan een positieve bijdrage leveren aan het afvoeren van zuren in het lichaam. Het zure-base evenwicht in het lichaam is van essentieel belang voor een goede gezondheid en kan verstoord worden door verschillende factoren.

€4,99€3,99