• GRATIS VERZENDING vanaf € 30,- (NL)
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis afhalen op de markt
Vitabron Menopauze formule
Menopauze formule €17,95

Menopauze formule

€17,95
Op voorraad
60 capsules
  • Gratis verzending binnen NL vanaf 30 euro
  • Ophalen bij één van de vele PostNL servicepunten
  • Gratis afhalen op de markt
  • Levertijd 1-3 werkdagen, mits voorradig

Meer informatie over Menopauze formule

Menopauze formule is een kruidenpreparaat op basis van salie, rode klaver, zilverkaars en hop.


Salie

Salvia is een stevige halfheester die groeit in dichte bundels van vertakte behaarde stengels. De bloemen zijn lichtpaars tot blauw en de plant bloeit van juni tot en met augustus. De bladeren zijn dik, donzig en hebben een ovale vorm met opvallende nervatuur aan de onderkant van het blad.

Rode klaver

Rode Klaver behoort tot de familie van de vlinderbloemigen. Het is een vaste plant met een samengesteld blad en roze tot rode bloemen. Rode Klaver heeft een harige stam om mieren die erop willen klimmen af te schrikken. Rode Klaver heeft de unieke eigenschap om de grond te verrijken met stikstof uit de lucht. Rode Klaver bloemknoppen zijn bijzonder rijk aan isoflavonen (fyto-oestrogenen).

Zilverkaars

Zilverkaars is een struikjesachtige plant die in de oostelijke bossen van de Verenigde Staten voorkomt. De gedroogde wortel en wortelstok worden medicinaal gebruikt.

Hop

Hop, een sterke klimplant, wordt vooral in Oost-Europese landen geteeld. De hopbellen worden gebruikt bij de bereiding van bier, vanwege de speciale, wat bittere smaak die ze hebben. De hopbellen bevatten een van nature vluchtige, essentiële olie met ontspannende eigenschappen.

Samenstelling per capsule: 

200mg Salie-extract 15:1
           overeenkomendmet 3000mg salie
180mg Rode Klaverextract (16% isoflavonen)
           gehalte isoflavonen 29mg
100mg Zilverkaars (2,5% triterpeen glycoside)
100mg Hop (0,4% hopeïne)

Ingrediënten:

Salvia officinalis, Trifolium pratense, HPMC (plantaardige capsulewand), Cimicifuga racemosa, Humulus lupulus, Plantenvezels (vulmiddel), Calcium-gebonden vetzuur (bindmiddel), Silicium dioxide (antiklontermiddel).

Gebruik:

Aanvangsdosering is 2x daags 1 capsule bij voorkeur tijdens de maaltijd met water innemen. Indien gewenst, kan later over worden gegaan naar een onderhoudsdosering van 1 capsule per dag.

Gebruik bij zwangere of borstvoeding gevende vrouwen, kinderen, patiënten met (een geschiedenis van) leveraandoeningen, patiënten die een behandeling ondergaan of hebben ondergaan voor borstkanker of andere hormoonafhankelijke tumoren en mensen die overgevoelig zijn voor de actieve bestanddelen van zilverkaars wordt afgeraden.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews
10 / 10
Mirjam D. 26 Augustus 2020

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

10 / 10
Diana 15 Juni 2020

Nu enige tijd slik ik de menopauze formule .eerst begonnen met 2 pillen.
Echt geweldig eerst heel veel opvliegers ,slecht slapen ,onrustig ,pijnelijke gewrichten. Dat is praktisch helemaal over slik nu 1 pil S'avonds.
Zo blij dat het helpt

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!