Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Menopauze formule

Vitabron Menopauze formule
Productomschrijving
Menopauze formule is een kruidenpreparaat op basis van salie, rode klaver, zilverkaars en hop. Salie Salvia is een stevige halfheester die groeit in dichte bundels van vertakte behaarde stengels. De bloemen zijn lichtpaars tot blauw en de plant bloeit van juni tot en met augustus. De bladeren zijn dik, donzig en hebben een ovale vorm met opvallen...

Menopauze formule is een kruidenpreparaat op basis van salie, rode klaver, zilverkaars en hop.


Salie

Salvia is een stevige halfheester die groeit in dichte bundels van vertakte behaarde stengels. De bloemen zijn lichtpaars tot blauw en de plant bloeit van juni tot en met augustus. De bladeren zijn dik, donzig en hebben een ovale vorm met opvallende nervatuur aan de onderkant van het blad.

Rode klaver

Rode Klaver behoort tot de familie van de vlinderbloemigen. Het is een vaste plant met een samengesteld blad en roze tot rode bloemen. Rode Klaver heeft een harige stam om mieren die erop willen klimmen af te schrikken. Rode Klaver heeft de unieke eigenschap om de grond te verrijken met stikstof uit de lucht. Rode Klaver bloemknoppen zijn bijzonder rijk aan isoflavonen (fyto-oestrogenen).

Zilverkaars

Zilverkaars is een struikjesachtige plant die in de oostelijke bossen van de Verenigde Staten voorkomt. De gedroogde wortel en wortelstok worden medicinaal gebruikt.

Hop

Hop, een sterke klimplant, wordt vooral in Oost-Europese landen geteeld. De hopbellen worden gebruikt bij de bereiding van bier, vanwege de speciale, wat bittere smaak die ze hebben. De hopbellen bevatten een van nature vluchtige, essentiële olie met ontspannende eigenschappen.

Samenstelling per capsule: 

200mg Salie-extract 15:1
           overeenkomendmet 3000mg salie
180mg Rode Klaverextract (16% isoflavonen)
           gehalte isoflavonen 29mg
100mg Zilverkaars (2,5% triterpeen glycoside)
100mg Hop (0,4% hopeïne)

Ingrediënten:

Salvia officinalis, Trifolium pratense, HPMC (plantaardige capsulewand), Cimicifuga racemosa, Humulus lupulus, Plantenvezels (vulmiddel), Calcium-gebonden vetzuur (bindmiddel), Silicium dioxide (antiklontermiddel).

Gebruik:

Aanvangsdosering is 2x daags 1 capsule bij voorkeur tijdens de maaltijd met water innemen. Indien gewenst, kan later over worden gegaan naar een onderhoudsdosering van 1 capsule per dag.

Gebruik bij zwangere of borstvoeding gevende vrouwen, kinderen, patiënten met (een geschiedenis van) leveraandoeningen, patiënten die een behandeling ondergaan of hebben ondergaan voor borstkanker of andere hormoonafhankelijke tumoren en mensen die overgevoelig zijn voor de actieve bestanddelen van zilverkaars wordt afgeraden.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

5 / 5Based on 5 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Yvonne op 1 Juli 2024

  Goed produkt, in het begin nam ik 2x daags 1 capsule, na een tijde nog maar 1x daags... de opvliegers zijn gelukkig een ...

  Goed produkt, in het begin nam ik 2x daags 1 capsule, na een tijde nog maar 1x daags... de opvliegers zijn gelukkig een stuk minder geworden, ook s'nachts! Afgelopen week hogere temperaturen en dan lijk ik er helaas toch meer last van te hebben (de opvliegers)

 • 5 / 5
  Gepost door: Lianne op 24 April 2024

  Heel tevreden

  ...

  Heel tevreden

  • +Netjes bezorgd
  • -Geen
 • 5 / 5
  Gepost door: LJM op 15 Januari 2024

  Prima


  ...

  Prima

  • +Netjes bezorgd
  • -Geen
Schrijf je eigen review

Tags

Eerder bekeken

Vitabron Menopauze formule
VitabronMenopauze formule

Menopauze formule is een kruidenpreparaat op basis van salie, rode klaver, zilverkaars en hop

€19,95

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!