Spelt spaghetti

Deze bijzondere spaghetti wordt gemaakt biologische spelt, waardoor het een nootachtige smaak en rijke textuur heeft. Perfect om te combineren met lichte sauzen, pesto of groenten. Gemaakt door de familie Barbagallo, waar inmiddels de vierde generatie aan het roer staat. Pastadeeg wordt in bronzen mallen geperst voor een ambachtelijke textuur en vervolgens op lage temperatuur gedroogd voor een optimale smaak en nutriënten. Échte ambachtelijke Italiaanse pasta dus!
Ingrediënten
Volkoren TARWEmeel* (100% spelt).
Kan soja, eieren, mosterd en weekdieren bevatten.
*van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 1459 kJ / 345 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren | 2,4 gram 0,5 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers | 66,0 gram 4,4 gram |
Vezels | 6,4 gram |
Eiwitten | 12,0 gram |
Zout | <0,01 gram |