Macaroni volkoren

Deze volkoren macaroni wordt gemaakt van de beste Siciliaanse durumtarwe door de familie Barbagallo, waar inmiddels de vierde generatie aan het roer staat. De durumtarwe wordt in 28 stappen gemalen tot semolina. De semolina wordt binnen 24 uur verwerkt tot pastadeeg, wat vervolgens in bronzen mallen wordt geperst voor een ambachtelijke textuur. Tot slot wordt de macaroni op lage temperatuur gedroogd voor een optimale smaak en nutriënten. Échte ambachtelijke Italiaanse pasta dus!
Volkoren griesmeel van harde TARWE* (gluten), water.
*van biologische afkomst
Voedingswarde per 100 gram | |
Energie | 1538 kJ / 364 kcal |
Vetten | 2,4 gram |
- waarvan verzadigd | 0,6 gram |
Koolhydraten | 70 gram |
- waarvan suikers | 3,1 gram |
Vezels | 8 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 0 gram |
Gebruik
Voeg de pasta toe aan kokend water (eventueel met zout)
Laat 7 minuten koken.