Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Quinoa

Vitabron Quinoa
Productomschrijving
Quinoa was jaren geleden al basisvoedsel van de Inca's. Het gaf hen de energie die ze nodig hadden om enorme afstanden te kunnen rennen. Quinoa is rijk aan vezels en zit vol waardevolle voedingsstoffen. Je eet de fijne, droogkokende korrel net als rijst. Reken 50 gram per persoon. Gebruik: 75 gram quinoa en 150ml water per persoon, breng het water...

Quinoa was jaren geleden al basisvoedsel van de Inca's. Het gaf hen de energie die ze nodig hadden om enorme afstanden te kunnen rennen. Quinoa is rijk aan vezels en zit vol waardevolle voedingsstoffen. Je eet de fijne, droogkokende korrel net als rijst. Reken 50 gram per persoon.

Gebruik: 75 gram quinoa en 150ml water per persoon, breng het water aan de kook en laat de quinoa met het deksel op de pan in 15 minuten zachtjes gaar worden, totdat er een mooie droge korrel ontstaat. Schep de quinoa voor het opdienen even om.

Ingrediënten:
Quinoa

Allergenen
Kan sporen bevatten van sesamzaad, gluten, noten, soja, selderij, tarwe en mosterd.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Bram N. op 23 Juni 2020
    Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Quinoa
VitabronQuinoa

Quinoa was jaren geleden al basisvoedsel van de Inca's. Het gaf hen de energie die ze nodig hadden om enorme afstanden te kunnen rennen. Quinoa is rijk aan vezels en zit vol waardevolle voedingsstoffen. Je eet de fijne, droogkokende korrel net als rijst.

€3,15

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!