Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Knoflook

Vitabron Knoflook
Productomschrijving
Samenstelling per capsule: 270mg knoflookolie Hulpstoffen: Glycerol. De capsule is van gelatine. Gebruik: Als onderhoud is de aanbevolen dosering 3 capsules per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd. De maximale dosering is 6 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dos...

Samenstelling per capsule: 
270mg knoflookolie

Hulpstoffen: 
Glycerol. De capsule is van gelatine.

Gebruik: 
Als onderhoud is de aanbevolen dosering 3 capsules per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd. De maximale dosering is 6 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Dit product behoort tot de categorie: Knoflook

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Knoflook
VitabronKnoflook

Knoflookcapsules 100% reukloos. Knoflook wordt al eeuwenlang gebruikt. Het zijn met name de specifieke geur en krachtige smaak waarmee knoflook een duidelijke stempel drukt op gerechten. Knoflook heeft een breed werkingsgebied.

€12,95