Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
Filters

Categorieën

  Merken

  Horizon

  Filter
  25 producten
  Jori 4 Noten pasta met zout bio
  Jori4 Noten pasta met zout bio

  Deze notenpasta is gemaakt van maar liefst 4 notensoorten: pinda's, cashewnoten, hazelnoten en amandelen. De geroosterde noten en het vleugje zeezout geeft een heerlijke smaak. Lekker op de boterham, in je ontbijtje of in baksels.

  €6,69€6,05
  Horizon Ahornsiroop A graad eko bio
  HorizonAhornsiroop A graad eko bio

  100% esdoornsiroop klasse A. Deze esdoornsiroop is een dunne zoete stroop. Het suikerhoudende sap dat in het voorjaar door de houtvaten naar boven stroomt wordt afgetapt en geconcentreerd. Klasse A is licht van kleur en van de beste kwaliteit.

  €9,19
  Horizon Ahornsiroop C graad eko bio
  HorizonAhornsiroop C graad eko bio

  100% esdoornsiroop klasse C. Deze esdoornsiroop is een dunne zoete stroop. Het suikerhoudende sap dat in het voorjaar door de houtvaten naar boven stroomt wordt afgetapt en geconcentreerd. Klasse C is donker van kleur en gunstiger geprijsd dan klasse A.

  €15,69€14,15
  Horizon Amandelpasta met zeezout eko bio
  HorizonAmandelpasta met zeezout eko bio

  Deze amandelpasta van Horizon bestaat uit geroosterde amandelen en een klein beetje zeezout, verder niets! De amandelpasta is heerlijk als broodbeleg, maar ook om te verwerken in baksels, smoothies of havermoutpap. Puur genieten!

  €10,39€9,35
  Horizon Cashewpasta eko bio
  HorizonCashewpasta eko bio

  Pure 100% cashewpasta gemaakt van geroosterde cashewnoten, zonder zout. Heeft veel voedingsstoffen behouden en is rijk aan plantaardige oliën. En je leest het goed, zonder extra toevoegingen, alleen maar cashews!

  €9,19€8,30
  Horizon Hazelnoot rozijnenpasta eko bio
  HorizonHazelnoot rozijnenpasta eko bio

  Eet je graag iets hartigs op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde hazelnootpasta met rozijnen smeert en smaakt heerlijk. Je kunt ermee dippen, smeren of als basis gebruiken voor je sausje of dressing.

  €8,39€7,55
  Horizon Hazelnootpasta eko bio
  HorizonHazelnootpasta eko bio

  Eet je graag iets hartigs op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde hazelnootpasta smeert en smaakt heerlijk. Je kunt ermee dippen, smeren of als basis gebruiken voor je sausje of dressing.

  €8,59€7,75
  Horizon Pinda-rozijnenpasta eko bio
  HorizonPinda-rozijnenpasta eko bio

  Eet je graag iets hartigs op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde pasta van geroosterde pinda's met rozijnen smeert en smaakt heerlijk. Je kunt ermee dippen, smeren of als basis gebruiken voor je sausje of dressing.

  €4,79
  Horizon Pindakaas crunchy met zeezout eko bio
  HorizonPindakaas crunchy met zeezout eko bio

  De ene noot is de andere niet. En dus is de ene notenpasta de andere niet. Wist je dat pindakaas alleen maar uit geroosterde pinda's hoeft te bestaan? In deze pindakaas zitten nog lekker krokante stukjes.

  €4,39€3,95
  Horizon Pindakaas met zeezout eko bio
  HorizonPindakaas met zeezout eko bio

  De ene noot is de andere niet. En dus is de ene notenpasta de andere niet. Wist je dat pindakaas alleen maar uit geroosterde pinda's en eventueel een beetje zeezout hoeft te bestaan?

  €4,39
  Jori Pindakaas met zout eko bio
  JoriPindakaas met zout eko bio

  Jori pindakaas is een klassieker. Heerlijke pure pindakaas gemaakt van geroosterde pinda's en zeezout.

  €4,19€3,80
  Horizon Pindakaas zonder zout eko bio
  HorizonPindakaas zonder zout eko bio

  De ene noot is de andere niet. En dus is de ene notenpasta de andere niet. Wist je dat pindakaas alleen maar uit geroosterde pinda's hoeft te bestaan?

  €4,39€3,95
  Horizon Pompoenpittenpasta bio
  HorizonPompoenpittenpasta bio

  Eet je graag iets gezonds op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde pompoenpitpasta smeert en smaakt heerlijk. Je kunt ermee dippen, smeren of als basis gebruiken voor je sausje of dressing.

  €7,29
  Horizon Rietsuikermelasse eko bio
  HorizonRietsuikermelasse eko bio

  Rietsuikermelasse is een stroop afkomstig van rietsuiker, die door de aanwezigheid van andere stoffen niet zoet smaakt. Het heeft een wat hartigere smaak, die doet denken aan roggebrood en drop.

  €3,39€3,05
  Horizon Tahin met zeezout eko bio
  HorizonTahin met zeezout eko bio

  Pure glutenvrije tahin met zeezout. Gemaakt van uitsluitend vers geroosterd en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.

  €4,89€4,40
  Horizon Tahin zonder zout eko bio
  HorizonTahin zonder zout eko bio

  Pure glutenvrije tahin zonder zout. Gemaakt van uitsluitend vers geroosterd en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.

  €4,89€4,40
  Horizon Witte amandelpasta eko bio
  HorizonWitte amandelpasta eko bio

  Deze witte amandelpasta van Horizon bestaat voor 100% uit amandelen, verder niets! Het bruine vliesje is voor de verwerking van de amandelen gehaald, vandaar de witte kleur. De amandelpasta is heerlijk als broodbeleg.

  €11,49€10,35
  Horizon Witte cashewpasta eko bio
  HorizonWitte cashewpasta eko bio

  Pure 100% cashewpasta gemaakt van raw cashewnoten, zonder zout. Heeft veel voedingsstoffen behouden en is rijk aan plantaardige oliën. En je leest het goed, zonder extra toevoegingen, alleen maar cashews!

  €9,49€8,55
  Horizon Witte tahin eko bio
  HorizonWitte tahin eko bio

  Pure glutenvrije tahin zonder zout. Gemaakt van uitsluitend geroosterd, gepeld en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.

  €5,89

  Overige categorieën in