Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Sensi relief kruiden tandpasta

Himalaya Sensi relief kruiden tandpasta
Productomschrijving
Sensi-Relief kruidentandpasta is een vernieuwde kruidenformule dat je langdurig en snel verlichting geeft bij gevoelige tanden. De tandpasta is verrijkt met spinazie extracten die de oorzaak van gevoelige tanden aanpakt, namelijk het blokkeren van blootliggende tubuli (kanaaltjes in het tandbeen). Helpt tandsteen en ontstoken tandvlees voorkomen. D...

Sensi-Relief kruidentandpasta is een vernieuwde kruidenformule dat je langdurig en snel verlichting geeft bij gevoelige tanden. De tandpasta is verrijkt met spinazie extracten die de oorzaak van gevoelige tanden aanpakt, namelijk het blokkeren van blootliggende tubuli (kanaaltjes in het tandbeen). Helpt tandsteen en ontstoken tandvlees voorkomen. De Himalaya Herbals tandpasta's zijn veganistisch en zijn uiteraard niet getest op dieren.

Gebruik: 2x per dag grondig poetsen of zo vaak als de tandarts heeft geadviseerd. Kinderen tot 6 jaar onder toezicht van een volwassene en niet meer gebruiken dan de grootte van een erwt. Niet doorslikken. Uitspugen en grondig spoelen na het poetsen.

Ingrediënten: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, Sodium Lauryl Sulphate, Silica, Titanium Dioxide, Xanthan Gum, Flavour, Prunus Amygdalus Dulcis Shell Extract, Salvadora Persica Stem Extract, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Menthol, Spinacea Oleracea Leaf Extract, Citric Acid.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Himalaya Sensi relief kruiden tandpasta
HimalayaSensi relief kruiden tandpasta

Sensi-Relief tandpasta bevat de geavanceerde kruidenformule "Advanced Phyto Protection" Geeft snel en langdurig verlichting bij gevoelige tanden. Sensi-Relief tandpasta is verrijkt met spinazie-extract die de oorzaak van gevoelige tanden aanpakt.

€4,99