Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
Filters

Merken

  Merken

  Filter
  11 producten
  Himalaya Botanique Complete Care Whitening Toothpaste Pepermunt
  HimalayaBotanique Complete Care Whitening Toothpaste Pepermunt

  De Himalaya Botanique kruidentandpasta's bevatten biologische ingrediënten en bevat plantenzymen van bromelaïne en papaïne voor wittere tanden, met de kracht van neem kruid, xylitol en de verfrissende smaak van pepermunt.

  €9,49
  Himalaya Botanique kids tandpasta bubble gum
  HimalayaBotanique kids tandpasta bubble gum

  Himalaya Bubble Gum tandpasta voor kinderen bevat geen fluoride en heeft een heerlijke Bubble Gum smaak. Helpt gaatjes te bestrijden en tandbederf te voorkomen. Beschermt de tanden tegen zuuraanvallen. Zacht voor tandglazuur.

  €5,99
  Himalaya Botanique kids tandpasta bubble mint
  HimalayaBotanique kids tandpasta bubble mint

  Himalaya Cool Mint kruidentandpasta voor kinderen bevat geen fluoride en heeft een heerlijke frisse munt smaak. Kinderen zijn er dol op!

  €5,99
  Himalaya Complete care kruiden tandpasta
  HimalayaComplete care kruiden tandpasta

  Complete Care kruidentandpasta is een geavanceerde formule die 12 uur lang bescherming biedt tegen schadelijke ziektekiemen en verwijdert vlekken en plakvorming. Helpt tandsteen en ontstoken tandvlees voorkomen. Bevat calcium fluoride (500 ppm).

  €4,99
  Himalaya Herbal tandpasta active white
  HimalayaHerbal tandpasta active white

  Active White Fresh Gel is een kruidenformule op basis van plant- enzym-technologie. Het verwijdert oppervlakkige vlekken binnen twee weken. Dit zorgt voor stralende, wittere tanden en het geeft je een langdurig frisse adem, tot wel 12 uur lang.

  €4,99
  Himalaya Herbal tandpasta stain away
  HimalayaHerbal tandpasta stain away

  Gezond tandvlees zorgt voor sterke tanden en een goede mondhygiëne. Stain-Away Tandpasta is een unieke kruidenformule die gebruik maakt van plant-enzym-technologie om de aanslag van thee en koffie op een milde manier te verwijderen.

  €4,99
  Himalaya Mint fresh kruiden tandpasta
  HimalayaMint fresh kruiden tandpasta

  Mint Fresh kruidentandpasta zit boordevol verfrissende Mint en Indian Dill die helpen een slechte adem/mondgeur te voorkomen. Ook biedt deze kruidenformule 12 uur lang bescherming tegen schadelijke ziektekiemen en helpt plakvorming voorkomen.

  €4,99
  Himalaya Sensi relief kruiden tandpasta
  HimalayaSensi relief kruiden tandpasta

  Sensi-Relief tandpasta bevat de geavanceerde kruidenformule "Advanced Phyto Protection" Geeft snel en langdurig verlichting bij gevoelige tanden. Sensi-Relief tandpasta is verrijkt met spinazie-extract die de oorzaak van gevoelige tanden aanpakt.

  €4,99
  Bekijken
  Himalaya Sparkly white kruiden tandpasta
  HimalayaSparkly white kruiden tandpasta

  Sparkly White kruidentandpasta is een kruidenformule gebaseerd op planten-enzymtechnologie gemaakt van papaja en ananas. Het verwijdert vlekken op de oppervlakte van je tanden binnen 2 weken. Dit zorgt voor stralend witte tanden.

  €4,99
  Himalaya Tandpasta botanical complete care mint
  HimalayaTandpasta botanical complete care mint

  De Himalaya Botanique kruidentandpasta's bevatten biologische ingrediënten. Door regelmatig te poetsen helpt deze kruidenformule bij het verwijderen van tandplak, zorgt voor gezond tandvlees en behoudt witte tanden.

  €9,49
  Himalaya Ultra Whitening tandpasta
  HimalayaUltra Whitening tandpasta

  Ultra Whitening tandpasta is een kruidenformule die geactiveerde coconut charcoal en black seed olie bevat die jouw tanden diep reinigt en 3 tinten witter maakt in 2 weken.

  €5,99

  Overige categorieën in Merken