Natuurvoeding
Deze lichte agavesiroop is gemaakt van de biologisch geteelde Agave Tequilana plant. Het geeft een milde en zoete smaak. Door de lage glycemische index is het een goed alternatief voor geraffineerde suiker.
Deze donkere agavesiroop is gemaakt van de biologisch geteelde Agave Tequilana plant. Het geeft een rijke en zoete smaak aan onder andere baksels, toetjes en marinades. Door de lage glycemische index is het een goed alternatief voor geraffineerde suiker.
Krokante bio crackers met zwarte rijst. Rijk aan magnesium en een bron van vezels.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van rijstmeel en vijgen, wat voor een heerlijk zoete smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn ideaal als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van kastanjemeel, rijstmeel een beetje zeezout en water, verder niets! Het kastanjemeel geeft een zoete, nootachtige smaak aan de crackers.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van rijsmeel en tijgernotenmeel. Deze tijgernoten (ook wel aardamandelen genoemd) geven een licht nootachtige smaak aan de crackers.
Deze glutenvrije meergranencrackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel, boekweitmeel en gierstmeel, wat voor een heerlijke smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel en kokosmeel, wat voor een heerlijk tropisch tintje zorgt. De vezelrijke crackers zijn ideaal als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Pure glutenvrije tahin zonder zout. Gemaakt van uitsluitend geroosterd, gepeld en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.
Pure 100% cashewpasta gemaakt van raw cashewnoten, zonder zout. Heeft veel voedingsstoffen behouden en is rijk aan plantaardige oliën. En je leest het goed, zonder extra toevoegingen, alleen maar cashews!
Deze witte amandelpasta van Horizon bestaat voor 100% uit amandelen, verder niets! Het bruine vliesje is voor de verwerking van de amandelen gehaald, vandaar de witte kleur. De amandelpasta is heerlijk als broodbeleg.
Pure glutenvrije tahin met zeezout. Gemaakt van uitsluitend vers geroosterd en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.