Natuurvoeding
Hennepzaad heeft een lekkere noot-achtig smaak, zeer geschikt om in smoothie of muesli verwerkt te worden. Het is een veelzijdig ingrediënt en kan dan ook op verschillende manieren gebruikt worden.
Deze bruine hazelnoten zijn puur natuur. Ze zijn ongeroosterd en ongezouten, en zijn zeer geschikt voor vrijwel ieder dieet.
Groene linzen zijn groter dan rode linzen en hebben een rijke erwtensmaak. Van alle linzen behouden groene linzen het best hun vorm en zitten boordevol vezels en plantaardige eiwitten.
Dadels zijn zeer goed te combineren is met noten. Ze kunnen worden verwerkt in cakes en desserts, maar zijn ook heerlijk in combinatie met hartige gerechten. Natuurlijk zijn dadels ook lekker als een tussendoortje.
Amandelmeel is lichtverteerbaar, koolhydraatarm en past prima binnen een koolhydraatarme levenstijl/dieet. Amandelen zijn ook een goede bron van goede vetten en hoogwaardige proteinen.
Ons sap is een volwaardig natuurproduct op ambachtelijke wijze bereid zonder enige toevoeging. Zo uit onze natuur in de fles en dat proeft U.
Ons sap is een volwaardig natuurproduct op ambachtelijke wijze bereid zonder enige toevoeging. Zo uit onze natuur in de fles en dat proeft U.
La BIO IDEA tomatenstukjes zijn ideaal voor in sauzen, soepen en stoofschotels.
Deze pure chocolade van Vivani bestaat voor 75% uit cacao en wordt gezoet met kokosbloesemsuiker. Voor deze chocolade wordt cacao uit Panama gebruikt, die een bijzonder milde smaak heeft. Dat zorgt voor een pure chocolade, die toch romig van smaak is. Puu
Deze notenpasta is gemaakt van maar liefst 4 notensoorten: pinda's, cashewnoten, hazelnoten en amandelen. De geroosterde noten en het vleugje zeezout geeft een heerlijke smaak. Lekker op de boterham, in je ontbijtje of in baksels.
De ene noot is de andere niet. En dus is de ene notenpasta de andere niet. Wist je dat pindakaas alleen maar uit geroosterde pinda's hoeft te bestaan?
Deze ongebrande pecannoten zijn een lekkere snack. Ook lekker in een salade of door de muesli.
Lecithine granulaat 98% bevat van nature sporen mineralen (o.a. fosfor, calcium, magnesium, ijzer, kalium) en Vitamine E.