Natuurvoeding
Kippenbouillonblokjes van Natur Compagnie, zonder gist, palmolie en suiker. En dat biedt een lekkere basis voor allerlei gerechten! Van soepen tot sauzen en van pasta's tot andere gerechten die extra smaak kunnen gebruiken.
Deze glutenvrije meergranencrackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel, boekweitmeel en gierstmeel, wat voor een heerlijke smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood.
Pure glutenvrije tahin met zeezout. Gemaakt van uitsluitend vers geroosterd en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.
Pure 100% cashewpasta gemaakt van geroosterde cashewnoten, zonder zout. Heeft veel voedingsstoffen behouden en is rijk aan plantaardige oliën. En je leest het goed, zonder extra toevoegingen, alleen maar cashews!
Kokosbloesemsuiker is niet-geraffineerd. De suiker wordt gemaakt van de bloesem van de kokospalm en smaakt lekker zoet. Je kunt kokosbloesem suiker gebruiken zoals je gewone suiker zou gebruiken.
Je kan cranberry door yoghurt eten, bij noten, in muesli, je kan er een veenbessensaus van maken of ze lekker zo opeten.
Zeezout wordt gewonnen uit de Middellandse Zee. Het zout wordt gezuiverd om eventuele verontreiniging te verwijderen. Daarbij blijven de mineralen en spoorelementen, die van nature aanwezig zijn in het zeewater, wel behouden er is geen jodium toegevoegd.
Speltmuesli is een ontbijtproduct bestaande uit speltvlokken, rozijnen, amandelen, cashewnoten, zonnebloempitten en gedroogd fruit. Er is geen suiker toegevoegd aan de Speltmuesli, het bevat enkel de van nature aanwezige suikers.
Lijnzaad is het zaadje van de vlasplant. Het heeft een nootachtige, enigszins bittere smaak. Lekker als ingrediënt in brood, muesli, koekjes en soepen. Eventueel roosteren in een droge koekenpan.