Natuurvoeding
Himalayazout is een ongeraffineerd en natuurzuiver kristalzout afkomstig uit het Himalaya-gebergte. Dit oerzout heeft geen enkele chemische bewerking heeft ondergaan, en is de perfecte vervanger voor keukenzout.
De gojibes is een bijzonder voedzame bessensoort die van oorsprong uit China afkomstig is. Gojibessen zijn een bron van eiwit en rijk aan ijzer en hebben een friszure smaak. Heerlijk in ontbijtgranen, salades, smoothies, thee of zelfgemaakte chocolade. Je
Onze cornflakes bevatten enkel geroosterde maïsvlokken en dus geen toevoegingen zoals suiker en zout. Cornflakes zijn licht geroosterde maïsvlokken. Hierdoor krijgen cornflakes hun bekende krokante beet.
Deze pure chocolade van Vivani bestaat voor 75% uit cacao en wordt gezoet met kokosbloesemsuiker. Voor deze chocolade wordt cacao uit Panama gebruikt, die een bijzonder milde smaak heeft. Dat zorgt voor een pure chocolade, die toch romig van smaak is. Puu
Barnhouse Krunchy pur haver zonder toegevoegde suikers
Your Organic Nature fruitbeleg is bereid met 50% fruit en is gezoet met geconcentreerd appelsap. Hierdoor komt de smaak van het fruit optimaal tot zijn recht. En dat proef je! Heerlijk voor op de boterham en in de yoghurt.
Zuiveringszout (natriumbicarbonaat) ook wel baking soda genoemd kan zowel in het huishouden als voor in-en uitwendige verzorging gebruikt worden. Staat o.a. bekend om bacterie dodende werking.
Deze glutenvrije meergranencrackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel, boekweitmeel en gierstmeel, wat voor een heerlijke smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood.
Deze glutenvrije havercrackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van havermeel, rijstmeel, water en zeezout, verder niks! De crackers zijn een heerlijk glutenvrij alternatief voor brood of gewoon een knapperig tussendoortje.
Deze glutenvrije crackers worden gemaakt van boekweitmeel en water, verder niets! Boekweit geeft een unieke smaak aan de crackers. De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze notenpasta is gemaakt van maar liefst 4 notensoorten: pinda's, cashewnoten, hazelnoten en amandelen. De geroosterde noten en het vleugje zeezout geeft een heerlijke smaak. Lekker op de boterham, in je ontbijtje of in baksels.
Rietsuikermelasse is een stroop afkomstig van rietsuiker, die door de aanwezigheid van andere stoffen niet zoet smaakt. Het heeft een wat hartigere smaak, die doet denken aan roggebrood en drop.
Eet je graag iets hartigs op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde hazelnootpasta met rozijnen smeert en smaakt heerlijk. Je kunt ermee dippen, smeren of als basis gebruiken voor je sausje of dressing.
Pure 100% cashewpasta gemaakt van geroosterde cashewnoten, zonder zout. Heeft veel voedingsstoffen behouden en is rijk aan plantaardige oliën. En je leest het goed, zonder extra toevoegingen, alleen maar cashews!
De haverkoeken moerbei hennep van Billy's Farm zijn vegan en gezoet met koksbloesemsiroop. Lekker in combinatie met koffie of thee.