Natuurvoeding
Deze glutenvrije meergranencrackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel, boekweitmeel en gierstmeel, wat voor een heerlijke smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel en kikkererwtenmeel, wat voor een subtiele smaak van kikkererwten zorgt. De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze notenpasta is gemaakt van maar liefst 4 notensoorten: pinda's, cashewnoten, hazelnoten en amandelen. De geroosterde noten en het vleugje zeezout geeft een heerlijke smaak. Lekker op de boterham, in je ontbijtje of in baksels.
Eet je graag iets gezonds op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde pompoenpitpasta smeert en smaakt heerlijk. Je kunt ermee dippen, smeren of als basis gebruiken voor je sausje of dressing.
Deze amandelpasta van Horizon bestaat uit geroosterde amandelen en een klein beetje zeezout, verder niets! De amandelpasta is heerlijk als broodbeleg, maar ook om te verwerken in baksels, smoothies of havermoutpap. Puur genieten!
100% esdoornsiroop klasse A. Deze esdoornsiroop is een dunne zoete stroop. Het suikerhoudende sap dat in het voorjaar door de houtvaten naar boven stroomt wordt afgetapt en geconcentreerd. Klasse A is licht van kleur en van de beste kwaliteit.
Je kan cranberry door yoghurt eten, bij noten, in muesli, je kan er een veenbessensaus van maken of ze lekker zo opeten.
Speltmuesli is een ontbijtproduct bestaande uit speltvlokken, rozijnen, amandelen, cashewnoten, zonnebloempitten en gedroogd fruit. Er is geen suiker toegevoegd aan de Speltmuesli, het bevat enkel de van nature aanwezige suikers.
Kokos chips wordt gemaakt van verse kokosnoten. Het kokosvlees wordt in de zon gedroogd en vervolgens geschaafd tot ‘chips’. Heerlijk uit de hand, door een notenmix, door de yoghurt of door koek of krentenbrood beslag.
Cacao poeder bevat van nature mineralen (magnesium, ijzer, chroom, mangaan, zink en koper) vitamine C, omega-6 vetzuren en vezels. Gemakkelijk in smoothies, desserts of gebak te verwerken.
Bij tarwebloem wordt de graankorrel zo fijn gemalen en uit gezeefd dat het goed te gebruiken is voor lichtere bakgerechten zoals cake en koekjes. Dit geurloze meel is ook uitermate geschikt als bindmiddel in soepen en sauzen.
4 Granenvlokken is een ontbijt product bestaande uit havervlokken, tarwevlokken, roggevlokken en gerstevlokken. Er is geen suiker toegevoegd en de 4 granenvlokken bevatten enkel de van nature aanwezige suikers.